Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 109 (6819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târgul Handmade, ediția a IX-a, la Iulius Mall

Vineri, 18 Mai 2018 (10:14:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Pentru cei care apreciază obiectele unicat, de vineri până duminică, în perioada 18 – 20 mai, la parterul Iulius Mall Suceava se va desfășura o nouă ediție a Târgului Handmade. Evenimentul este un bun prilej pentru iubitoarele de accesorii de a alege bijuterii, pălării, eșarfe și alte articole pentru a completa ținutele de sezon. Pentru că sunt lucrate manual, propunerile expozanților oferă un plus de personalitate garderobei sau locuinței. La târg se pot găsi și tablouri, decorațiuni, cutii de podoabe, ceasuri de perete și alte articole cu design aparte și realizate prin tehnici inedite. Sâmbătă, de la ora 10.00, etajul Iulius Mall va găzdui cea de-a V-a ediție a Festivalului Judeţean „Artis”, la care vor participa „mici artişti, cu talente mari”. Proiectul îşi propune să încurajeze şi să promoveze latura artistică a şcolarilor, care vor oferi publicului momente de interpretare muzicală şi dans tradiţional şi modern. Pe scenă vor urca peste 60 de interpreți și formații, care vor oferi publicului un spectacol antrenant, plin de culoare și ritm. Festivalul Judeţean „Artis” este organizat de Şcoala Gimnazială ,,Dimitrie Păcurariu’’ Şcheia, Școala Gimnazială Sf. Ilie, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, Şcoala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod” Suceava și Şcoala Gimnazială Bosanci. Tot sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, copiii pot învăța să realizeze un obiect decorativ, participând la atelierele de creație. În zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco îi vor îndruma pe cei mici să parcurgă pașii pentru realizarea unei rame foto decorată cu plastilină 5D. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall, iar participanții vor primi creațiile cadou.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul Handmade, ediția a IX-a, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul Handmade, ediția a IX-a, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei