Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 82 (6792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg handmade, atelier de creaţie pentru copii şi concert Paula Seling, în weekend, la Iulius Mall Suceava

Vineri, 13 Aprilie 2018 (11:03:22)
Iulius Mall Suceava le propune clienților un nou week-end cu evenimente atractive. Cei pasionați de obiectele lucrate manual își pot îmbogăți colecțiile cu articole de sezon, copiii sunt invitați la activități creative, iar melomanii vor fi încântați cu un concert susținut de Filarmonica de Stat Botoșani și Paula Seling, transmit reprezentanţii centrului comercial. Potrivit acestora, de vineri până duminică, în perioada 13 – 15 aprilie 2018, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește o nouă întâlnire a artizanilor cu imaginație. Târgul Handmade le propune vizitatorilor o varietate de articole, pentru a da un plus de personalitate garderobei sau locuinței. Bijuterii felurite, tablouri, cutii pictate manual, papioane, eșarfe, articole vestimentare, accesorii pentru păr, decorațiuni și multe alte obiecte lucrate manual pot fi alegeri inspirate pentru cei care apreciază unicitatea. Sâmbătă este din nou o zi creativă pentru copii. Cei mici sunt așteptați de la orele 14.00 și 15.00 la noi ateliere în care să își pună în valoare îndemânarea. De această dată, în ton cu peisajul de afară, prichindeii vor realiza copaci din lemn decorați cu flori. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar la final, operele artistice vor putea da culoare propriilor spații de joacă. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor. Duminică, de la ora 19.00, melomanii sunt așteptați la etajul mall-ului, pentru a se delecta cu un „Concert Pascal”. Spectacolul este cadoul pregătit de Iulius Mall Suceava pentru clienții săi și este susțint de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani. Evenimentul va beneficia și de prezența unui invitat pe măsură, interpreta Paula Seling. Timp de aproximativ o oră și jumătate, publicul va avea prilejul de a asculta partiturile interpretate de instrumentiștii Filarmonicii, sub bagheta dirijorului Daniel Manasi, dar și melodii din repertoriul îndrăgitei interprete.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg handmade, atelier de creaţie pentru copii şi concert Paula Seling, în weekend, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg handmade, atelier de creaţie pentru copii şi concert Paula Seling, în weekend, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei