Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 73 (6783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune de oferire de daruri beneficiarilor Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Zvoriştea

Vineri, 30 Martie 2018 (13:19:56)

Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Zvoriştea din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială Zvoriştea, a derulat în data de 28 martie acţiunea „Hristos a Înviat!” – acţiune de oferire de daruri şi ouă pictate beneficiarilor centrului.

Scopul acestei acţiuni este educarea abilităţilor de a intra în relaţie cu cei din jur, formarea unui comportament civic în raport cu sufletul lor şi cu normele morale religioase.

Elevii de la clasele I-IV, precum şi preşcolarii au picta ouă şi au pregătit pachete pentru ziua de Paşte. Grupurile  de elevi au mers la centru, însoţite de cadrele didactice, şi au înmânat cadourile pregătite de ei.

Sunt implicate în acest eveniment cadrele didactice şi elevii, dar şi salariaţii centrului şi unul din preoţii parohi ai comunei.

„Ne dorim cu toţii sensibilizarea opiniei publice cu privire la avantajele care ar rezulta din integrarea persoanelor cu dizabilităţi în viaţa socială, economică şi culturală. Este o ocazie pentru o schimbare de atitudine faţă de aceste persoane prin eliminarea barierelor în ceea ce priveşte implicarea lor în diverse sfere de activitate. Aceste acţiuni reprezintă un prilej prin care ne exprimăm solidaritatea şi respectul pentru persoanele cu handicap. Nu lipsa sau prezenţa unei dizabilităţi îi face pe oameni deosebiţi, ci caracterul, munca, talentul şi aptitudinile”, au subliniat reprezentanţii DGASPC Suceava.
Cadrele didactice implicate în această acţiune sunt: director prof. Tomescu Ioan Gelu, prof. Apetrei Violeta - Grădiniţa cu Program Normal Zvoriştea, Andronic Căsăndruţa - Grădiniţa cu Program Normal Stânca, Puiu Zvetlana Biatris - Şcoala Gimnazială Zvoriştea, Apetrei Constantin - Şcoala Gimnaziala Zvoriştea, Sfichi Mirela - Şcoala Gimnazială Zvoriştea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune de oferire de daruri beneficiarilor Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Zvoriştea.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiune de oferire de daruri beneficiarilor Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Zvoriştea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei