Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 nov 2017 - Anul XXII, nr. 252 (6668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte eTwinning, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava

Luni, 6 Noiembrie 2017 (09:54:28)
Pe parcursul acestui an şcolar 2017-2018, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava se desfăşoară mai multe proiecte eTwinning: School life în Europe, cu o şcoală din Norvegia, We dress for the Weather, Turcia, Look at yourself, cu două scoli din Turcia, Knowing each other, cu şcoli din Lituania şi Slovacia Pod să s nămi hrat, cu şcoli din Turcia şi Slovacia. Echipa de proiect este formată din mai mulţi profesori de la unitatea şcolară: prof Neofet Gabriela, prof Darie Camelia, prof Fărcane Mirela, prof. Cuconu Florinela, prof. Cazan Laura, prof. Golea Sânziana, prof. Răţoi Raluca,Scopul proiectelor este dezvoltarea personalităţii elevului, a elevului cu CES în mod special, astfel încât să i se ofere copilului siguranţă şi să-i permită să se exprime liber, să experimenteze diverse situaţii şi emoţii, căutând şi găsind soluţii adecvate, toate aceste lucruri îmbunătăţindu-i imaginea şi încrederea în sine, dar şi abilitatea de a se integra în societate, de a colabora, de a comunica mai eficient.Activităţile propuse în cadrul proiectelor urmăresc stimularea inovaţiei şi creativităţii elevilor, integrarea curriculară, colaborarea, comunicarea prin intermediul spaţiului etwinning şi a tehnologiei.Într-un proiect eTwinning se încearcă a se îmbine utilul cu plăcutul. Conform celor spuse de profesoara Gabriela Mihaela Lupaşcu, director la CSEI Suceava, "experienţa unui astfel de proiect trebuie împărtăşită, deoarece activităţile desfăşurate, fie că sunt formale sau nonformale , contribuie la îmbunătăţirea calităţii actului didactic, a comunicării şi colaborării. Totodată este o modalitate plăcută de a intra în legătură cu alte şcoli europene şi de a motiva elevii care pot să înţeleagă şi să descopere viaţa cotidiană a partenerilor, tradiţiilor şi obiceiurile acestora.”
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiecte eTwinning, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava.
 Vizualizări articol: 874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiecte eTwinning, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei