Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mar 2017 - Anul XXII, nr. 56 (6472)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Un tânăr suspectat de contrabandă cu ţigări a fost împuşcat în picior în timp ce încerca să fugă de poliţişti

Duminică, 12 Martie 2017 (12:00:23)

Un tânăr suspectat de contrabandă cu ţigări a fost împuşcat în picior în timp ce încerca să fugă de poliţişti, oamenii legii fiind nevoiţi să facă uz de armă şi pentru a opri maşinile de teren folosite în contrabandă.

O patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus ce acționa vineri, la ora 21.30, pe raza comunei Brodina, a efectuat semnal regulamentar de oprire şoferilor a două autoturisme de teren înmatriculate în străinătate, suspecte de contrabandă cu țigări, însă conducătorii acestora nu s-au conformat. Polițiștii i-au somat verbal să oprească, şi pentru că suspecţii nu s-au supus somațiilor, oamenii legii au executat un foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, după care alte două focuri înspre pneurile unuia dintre autoturisme, moment în care cei doi conducători auto au oprit și împreună cu un al treilea bărbat au fugit.

Cei doi conducători auto au fost imobilizați de polițiști, însă pasagerul a încercat să fugă înspre zona împădurită, motiv pentru care polițiștii l-au somat să se oprească, dar pentru acesta nu s-a supus, au executat un foc de armă în zona picioarelor, reușindu-se imobilizarea acestuia.

Cele trei persoane au fost identificate de polițiști ca fiind un tânăr de 27 de ani, un bărbat de 36 de ani, ambii din comuna Ulma, și un bărbat de 32 de ani, din comuna Sucevița.

Întrucât prezenta o plagă împușcată la picior, bărbatul de 36 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificării zonei în care au fost oprite cele două autoturisme de teren, polițiștii au identificat abandonate 14.470 pachete cu țigări, fără banderole fiscale, cu o valoare de piață de 145.000 lei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul înmatriculat în străinătate condus de bărbatul de 32 de ani are atribuite alte plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

În cauză s-a dispus reținerea tânărului de 27 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă în formă agravantă” și a bărbatului de 32 de ani pentru săvârșirea infracțiunilor de „contrabandă în formă agravantă” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, cei doi fiind încarcerați în arestul IPJ Suceava, după care au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr suspectat de contrabandă cu ţigări a fost împuşcat în picior în timp ce încerca să fugă de poliţişti.
 Vizualizări articol: 6991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tânăr suspectat de contrabandă cu ţigări a fost împuşcat în picior în timp ce încerca să fugă de poliţişti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei