Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 nov 2016 - Anul XXI, nr. 260 (6373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

S-au răsturnat în şanţ cu maşina plină cu bunuri furate dintr-un magazin

Duminică, 6 Noiembrie 2016 (15:03:54)

Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată sâmbătă de un bărbat de 26 de ani, din oraşul Liteni, cu privire la faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute au sustras din magazinul pe care îl administrează bunuri în valoare de aproximativ 800 lei.

În timpul activităților de cercetare și investigație s-a stabilit că, între localităţile Vorona şi Tudora, judeţul Botoşani, în şanţul de pe marginea DJ 208 I, se află răsturnat un autoturism în care se află bunuri de genul celor sustrase, recunoscute ulterior de proprietar.

Procedând la identificarea proprietarului autoturismului, acesta a recunoscut că în noaptea respectivă a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier, fără a deţine permis de conducere, s-a deplasat pe raza satului Vercicani, oraşul Liteni, împreună cu alţi trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani, toți din comuna Tudora. În jurul orei 02.00 au pătruns în magazinul părţii vătămate, de unde au sustras băuturi alcoolice, produse alimentare, ţigări, dulciuri şi cafea.

Sâmbătă, în jurul orei 8.00, tinerii au plecat spre domiciliile lor din comuna Tudora, în stare de ebrietate, iar la intrarea în localitate şoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ, unde au abandonat autoturismul.

Ulterior au fost identificaţi şi ceilalţi participanţi la comiterea faptei, care au recunoscut că au participat la comiterea furtului.

Referitor la infracţiunile la regimul rutier, cercetările au fost preluate de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au răsturnat în şanţ cu maşina plină cu bunuri furate dintr-un magazin.
 Vizualizări articol: 3364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-au răsturnat în şanţ cu maşina plină cu bunuri furate dintr-un magazin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei