Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 oct 2015 - Anul XX, nr. 230 (6042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident provocat pe Calea Unirii de şoferul unei maşini de teren care a fugit de la locul faptei

Duminică, 4 Octombrie 2015 (11:31:39)
Poliția municipiului Suceava a fost sesizată vineri seară, la ora 21.30, de un localnic de 33 de ani, despre faptul că, în jurul orei 18.48, a fost implicat într-un accident rutier, fratele său a suferit leziuni corporale şi se află la spital, iar conducătorul auto vinovat a plecat de fața locului. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, avându-l ca pasager pe fratele său de 31 de ani, din comuna Hânţeşti, conducătorul auto a oprit în spatele unui autoturismul condus de un bărbat de 72 de ani, din municipiul Suceava, întrucât la semafor era culoarea roşie. În acel moment a fost lovit în partea din spate de un autovehicul de teren al cărui conducător auto nu a păstrat distanţa regulamentară în mers și care a plecat imediat de la faţa locului, fără a putea fi identificat.Ulterior producerii accidentului rutier, bărbatul de 31 de ani, pasager în autoturism, s-a deplasat la spital, întrucât acuza dureri la nivelul spatelui.Conducătorul auto de 33 de ani și cel de 72 de ani au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.Polițiștii rutieri au reușit a doua zi să identifice autoturismul implicat şi conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, acesta fiind un bărbat de 43 de ani, din municipiul Suceava. „Cercetările continuă față de conducătorul auto de 43 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident provocat pe Calea Unirii de şoferul unei maşini de teren care a fugit de la locul faptei.
 Vizualizări articol: 2017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Accident provocat pe Calea Unirii de şoferul unei maşini de teren care a fugit de la locul faptei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei