Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2014 - Anul XIX, nr. 257 (5766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei tineri au şantajat un băiat de 14 ani, acesta ajungând să le dea 2.900 de lei în două luni

Marţi, 4 Noiembrie 2014 (11:31:24)
Timp de aproape două luni, un minorul de 14 ani, din comuna Coşna, a fost şantajat de mai mulţi tineri, băiatul ajungând să le dea acestora 2.900 de lei. Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată luni de un minor de 14 ani, din Coşna, despre faptul că în perioada 22 septembrie – 16 octombrie a fost constrâns prin amenințare cu acte de violență de trei persoane de 20, 30 și 17 ani, toţi din localitate, cărora le-a dat suma de 2.900 lei. Polițiștii au stabilit faptul că partea vătămată este elev la o instituție de învățământ din municipiul Vatra Dorne şi îi cunoștea din vedere pe cei trei. Astfel, la începutul anului școlar minorul a stat la internat, ocazie cu care a fost abordat de tânărul de 20 de ani și de cel de 30 de ani, să le împrumute suma de 30 de lei, iar ca și garanție, cei doi i-au aruncat un telefon mobil spre geamul de la etajul I al internatului și, întrucât minorul nu a reușit să-l prindă, telefonul s-a spart de betonul trotuarului.Profitând de naivitatea băiatului, cei doi l-au amenințat cu acte de violență că a distrus telefonul, solicitându-i să le plătească contravaloarea telefonului. Astfel, în perioada 22– 28 septembrie, minorul a luat bani de la domiciliul bunicilor săi din comuna Coșna, fără știrea acestora, 200 euro și 200 lei, bani pe care i-a înmânat celor doi agresori. În același mod a procedat și bărbatul de 30 de ani împreună cu minorul de 17 ani care l-au amenințat pe reclamant cu acte de violență, iar acesta, de frică, în perioada 3-16 octombrie, le-a dat 230 euro, 110 dolari și 600 lei. În baza probatoriului administrat de polițiști, cei trei tineri au recunoscut fapta comisă, declarând că sumele de bani au fost cheltuite în scopuri personale.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea în formă continuată a infracţiunii de şantaj, cei doi bărbaţi de 20 şi 30 de ani fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Față de inculpatul minor s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea în formă continuată a infracţiunii de şantaj și măsura preventivă de control judiciar.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tineri au şantajat un băiat de 14 ani, acesta ajungând să le dea 2.900 de lei în două luni.
 Vizualizări articol: 2793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei tineri au şantajat un băiat de 14 ani, acesta ajungând să le dea 2.900 de lei în două luni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei