Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iul 2014 - Anul XIX, nr. 158 (5667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un accident de muncă a lăsat un tânăr fără două degete la un picior

Vineri, 11 Iulie 2014 (11:02:48)

Joi, în jurul orei 15.45, Gabriel A., din oraşul Siret, a sesizat prin 112 faptul că un bărbat are piciorul prins într-un agregat de la o unitate comercială din municipiul Rădăuți.

Echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Municipiului Rădăuţi s-a deplasat la fața locului, stabilind că Attila F., de 25 ani, din localitatea Sf. Gheorghe, judeţul Covasna, muncitor la o unitate comercială din municipiul Rădăuți, împreună cu doi colegi, în jurul orei 15.00, a mers în subsolul centralei termice pentru a face curățenie. „În jurul orei 15.30, tânărul a introdus bocancul piciorului stâng într-un orificiu de evacuare a surplusului de material al dispozitivului hidraulic de alimentare al cazanului de ardere, moment în care încărcătorul hidraulic i-a secţionat vârful bocancului, fiindu-i amputate două  degete de la piciorul stâng”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde s-a stabilit diagnosticul ,,amputație deget trei, amputație falangă distală deget doi, plagă deget cinci, toate de la piciorul stâng’’, având nevoie de aproximativ 9 zile îngrijiri medicale.

„Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluare a măsurilor legate  de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legate de securitate și sănătate în muncă, fapte prev. și ped de art. 349 și art. 350 coroborate cu infracțiunea de vătămare  corporală din culpă faptă prev. și ped de art.196 al.3 din Codul Penal”, mai menţionează Poliţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un accident de muncă a lăsat un tânăr fără două degete la un picior.
 Vizualizări articol: 2068 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Un accident de muncă a lăsat un tânăr fără două degete la un picior3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei