Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iul 2014 - Anul XIX, nr. 157 (5666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sancţiuni de aproape 40.000 lei aplicate transportatorilor rutieri în câteva ore de control

Joi, 10 Iulie 2014 (14:19:08)

Miercuri, în intervalul orar 07:00-14:00, Serviciul şi Biroul Rutier Suceava au desfăşurat o acţiune de verificare în trafic a respectării legislaţiei rutiere de către transportatorii rutieri, pentru diminuarea factorilor de risc privind victimizarea populaţiei prin accidente de circulaţie, în scopul menţinerii unui climat de legalitate în domeniul transporturilor rutiere publice.

Au fost aplicate 41 de sancţiuni, în valoare de 38.291 lei, şi s-au retras 7 certificate de înmatriculare retrase şi un permis de conducere.

Au fost verificate 41 de mijloace de transport auto.

O autoutilitară a fost depistată pe strada Cuza Vodă din mun. Suceava în timp ce efectua transport rutier de marfă, iar la controlul efectuat s-a constatat că 4 diagrame au fost folosite pe o perioadă mai lungă decât cea legală, nefiind înregistrate datele relevante. Operatorul de transport a fost sancţionat cu amendă de 3.000 lei.

O altă autoutilitară a fost identificată în trafic în timp ce efectua transport rutier de marfă contra cost, iar la controlul efectuat s-a constatat ca avea valabilitatea verificării periodice a tahografului expirată din data de 20.04.2012. Operatorul de transport a fost sancţionat cu amendă de 8.000 lei.

Un şofer în vârstă de 41 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, a fost surprins conducând un autobuz pe DN 29, având inspecţia tehnică periodică expirată din 23.06.2014 şi neavând asupra sa documentele prevăzute de legislaţia în vigoare.

Un alt şofer, un tânăr de 25 ani, din Fălticeni, a condus un autobuz pe DN 17, utilizând cartela tahografică eliberată altei persoane. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă de 4.000 lei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sancţiuni de aproape 40.000 lei aplicate transportatorilor rutieri în câteva ore de control.
 Vizualizări articol: 1447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sancţiuni de aproape 40.000 lei aplicate transportatorilor rutieri în câteva ore de control0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei