Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 iun 2014 - Anul XIX, nr. 146 (5655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Autospeciala Poliţiei de Frontieră, avariată de maşina unui contrabandist de ţigări

Vineri, 27 Iunie 2014 (14:26:17)
Joi, în jurul orei 19.30, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina au depistat în trafic, pe raza localităţii Falcău, un autoturism de teren Mitsubishi Shogun înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.Şoferul autovehiculului a refuzat să oprească la semnalele regulamentare efectuate de poliţiştii de frontieră şi a continuat deplasarea pe un drum forestier, oamenii legii pornind în urmărirea maşinii, cu semnalele acustice şi luminoase pornite. După o urmărire de aproximativ 6 km, autoturismul de teren a intrat pe un drum în rampă şi a derapat, moment în care şoferul a sărit din maşină. Autovehiculul Mitsubishi a alunecat spre baza pantei, lovind cu spatele partea frontală a autospecialei poliţiei de frontieră, aflată în staționare, rezultând avarierea ambelor autoturisme. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră s-a stabilit că autoturismul implicat în activitatea de contrabandă îi aparţine lui Dănuţ U., în vârstă de 24 ani, domiciliat pe raza comunei Straja, care la scurt timp a fost reţinut de poliţiştii de frontieră.În zona respectivă au fost descoperite 17 colete de ţigări de provenienţă ucraineană.Autoturismul de teren şi coletele au fost transportate la sediul SPF Brodina, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 8.680 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 86.800 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Dănuţ U. acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi distrugere.Autoturismul Mitsubishi, în valoare de peste 4.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Brodina, în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autospeciala Poliţiei de Frontieră, avariată de maşina unui contrabandist de ţigări.
 Vizualizări articol: 2592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Autospeciala Poliţiei de Frontieră, avariată de maşina unui contrabandist de ţigări5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei