Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iun 2014 - Anul XIX, nr. 139 (5648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Salonul Auto Bucovina 2014

Joi, 19 Iunie 2014 (12:59:11)
Salonul Auto Bucovina 2014, care va găzdui ultimele modele ale celor mai importanți dealeri auto din regiune, se va desfășura în perioada 20 – 22 iunie, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava, cu ocazia Zilelor Municipiului Suceava, și va putea fi vizitat zilnic, începând cu ora 10:00.Peste 75 de modele, multe în premieră, ale celor peste 11 mărci auto pot fi admirate și testate în cadrul evenimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în asociere cu Primăria Municipiului Suceava. Manifestarea, eveniment aflat la cea de-a XI-a ediție, este specializată în autoturisme; autoturisme de teren; vehicule utilitare ușoare, piese și accesorii auto; servicii financiare și asigurări.Astfel, printre vedetele salonului ce vor fi prezente se numără noile modele Nissan Qashqai, Mitsubishi ASX, Citroen C-Ekysee sau Seat Leon ST. De asemenea, Mercedes-Benz, prezintă ultimele modele CLA, GLA, S Klasse, V Klasse, C Klasse, reprezentanții mărcii Hyundai vor aduce, în premieră, la Salonul Auto Bucovina modelele Hyundai Elantra și Santa Fe, iar Ford va expune noul Ford Focus.Pe perioada evenimentului, vizitatorii se vor bucura de ofertele promoționale oferite de dealeri la achizițioarea de mașini noi sau rulate și oferta finaciară pentru leasing sau asigurări auto.Timp de 3 zile vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme și vor avea loc sesiuni de drive test.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul Auto Bucovina 2014.
 Vizualizări articol: 1219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Salonul Auto Bucovina 20145.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei