Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2014 - Anul XIX, nr. 103 (5612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Captură impresionantă de ţigări şi focuri de armă, la Moldoviţa

Joi, 8 Mai 2014 (11:02:10)

Poliţiştii din Moldoviţa au făcut miercuri o captură importantă de ţigări, de peste 10.000 de pachete, ţigările aflându-se într-o singură maşină de teren, al cărei şofer a fugit chiar dacă oamenii legii au tras trei focuri de armă în plan vertical. 

Miercuri, la ora 22.55, în timp ce efectuau serviciul pe raza de competență, poliţiştii Postului Moldoviţa au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism de teren ce se deplasa pe DJ 176, spre centrul comunei Moldoviţa.

Conducătorul auto a refuzat să oprească, motiv pentru care s-a trecut la urmărirea acestuia, care, încercând să urce pe un drum forestier, s-a împotmolit cu maşina în noroi.

Şoferul a coborât din autoturism şi a dispărut în pădurea din apropiere, fără a se supune somaţiilor poliţistului care a executat trei focuri de armă în plan vertical.

În autoturismul abandonat, polițiștii au găsit 10.480 pachete ţigări, valoarea aproximativă fiind de 115.500 lei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă,luându-se totodată și măsura indisponibilizării autovehiculului şi confiscarea ţigărilor”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Tot miercuri, la ora 10.00, poliţiştii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au identificat pe strada Ana Ipătescu din municipiului Fălticeni un bărbat de 42 ani, din localitate, care oferea spre vânzare 1.079 pachete ţigarete de provenienţă extracomunitară, fără documente legale şi cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Țigările în  valoare de circa 10.000 lei au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Captură impresionantă de ţigări şi focuri de armă, la Moldoviţa.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Captură impresionantă de ţigări şi focuri de armă, la Moldoviţa4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei