Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2014 - Anul XIX, nr. 103 (5612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Bizarerii de sezon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Păi nu vă demonstrasem eu, alaltăieri, tot în rubrica asta, că presupusa vânzare de la Braşov comisă de Dinamo este o prostie? Şi că Dinamo e cea mai curată şi mai pură echipă din galaxia noastră? Astfel încât la doar câteva zile distanţă, adică marţi seară, a venit şi dovada corectitudinii exemplare a „câinilor”: splendidul 0-3 cu care a încheiat partida de acasă cu CFR Cluj. De unde şi ideea că rezultatul de la Braşov a fost chiar unul bun, 0-2 în deplasare neputându-se compara cu un 0-3 acasă. În fond, băieţii din „Groapă” nu fac altceva decât zicea acum vreo 5-6 ani liberul (pe atunci) domn Borcea: se pregătesc în linişte pentru Champions' League! Staţi liniştiţi, că n-am luat-o razna, am şi argumente solide. Astfel, cu toate înfrângerile din ultimele etape (şi din următoarele!) Dinamo are locul deja asigurat în Europa League, o competiţie oricum prea măruntă pentru o echipă cu pretenţii, prin retragerea Vasluiului. Păi dacă se retrag, că timp mai e, şi Astra, şi Petrolul şi Steaua, n-ajunge Dinamo chiar să câştige campionatul şi astfel să intre în Champions' League? Ei, nu chiar direct, ci doar în preliminarii, unde, dacă n-au ghinionul să dea peste Knatsprutsfellag ori Birkirkara, poate să dea marea lovitură, măcar ca să-i tihnească lui Borcea şederea. Prilej cu care ar intra, sunt absolut sigur, şi în Guiness Book of World Records, la categoria „singura campioană din istoria fotbalului cu o linie de clasament negativă”! Aţi văzut ce paradoxuri ne oferă campionatul ăsta plin de recorduri? Echipele care cică joacă, de fapt nu joacă, iar ălea care practic nu mai există mănâncă nori. Nici n-a aflat bine că pleacă în liga a 2-a, a 3-a sau a 4-a, că Vasluiul a început să câştige pe bandă rulantă. Iar exemplul a fost urmat la indigo de CFR Cluj. Păi n-ar fi bine să se anunţe şi desfiinţarea Rapidului Bucureşti? Că astfel ar promova fără emoţii în Divizia A.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bizarerii de sezon.
 Vizualizări articol: 1299 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bizarerii de sezon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei