Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 feb 2014 - Anul XIX, nr. 46 (5555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi tineri în vârstă de 16 şi 19 ani, acuzaţi că l-au tâlhărit pe colegul de pahar

Joi, 27 Februarie 2014 (16:54:26)
Doi tineri în vârstă de 16 şi 19 ani sunt acuzaţi că l-au tâlhărit pe colegul de pahar, un bărbat de 33 de ani, care a fost găsit inconştient pe stradă de un taximetrist. În noaptea de miercuri spre joi, la ora 01.45, o patrulă de poliţie a fost sesizată de un taximetrist despre faptul că pe strada Eroilor din municipiul Suceava se afla căzut în mijlocul străzii un bărbat inconştient care prezenta urme de violență în zona feței.Lângă bărbatul inconştient, poliţiştii i-au găsit pe Florin N., de 19 ani, şi M.A., de 16 ani, ambii din municipiul Suceava. Întrebați despre prezența lor în acel loc, ei au declarat că au vrut să-i acorde primul ajutor bărbatului căzut. În urma investigațiilor efectuate a rezultat că tinerii în cauză se întorceau împreună cu persoana vătămată de la un bar cu un taxi. Ajungând pe str. Eroilor, între cei trei s-a iscat un conflict în urma căruia cei doi tineri au lovit victima cu pumnii, lăsându-o inconștientă în stradă. O ambulanță a preluat persoana inconștientă și a transportat-o la Spitalul Județean Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale. La acel moment victima nu avea bani sau acte asupra sa, agresorii fiind bănuiţi şi de tâlhărie.Victima agresiunii a fost identificată în persoana lui Cristian P., de 33 ani, din mun. Suceava, şi a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 14-15 zile îngrijiri medicale. Fiind audiaţi, cei doi suspecţi au recunoscut că l-au lovit pe tânărul de 33 de ani, însă declaraţiile lor nu indică în mod clar care dintre ei a deposedat victima şi de anumite sume de bani pe care le avea asupra sa.Cei doi agresori sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând ca faţă de ei să fie luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, după care să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri în vârstă de 16 şi 19 ani, acuzaţi că l-au tâlhărit pe colegul de pahar.
 Vizualizări articol: 1480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi tineri în vârstă de 16 şi 19 ani, acuzaţi că l-au tâlhărit pe colegul de pahar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei