Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 226 (5433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

,,Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”

Duminică, 29 Septembrie 2013 (13:57:21)

Devenită o tradiţie în activitatea poliţiştilor suceveni, ,,Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” a ajuns deja la cea de-a 8-a ediţie, desfăşurându-se în acest an în perioada 30 septembrie – 04 octombrie. Campania îşi propune desfăşurarea de acţiuni tangente domeniilor prioritare, incluzând intervenţia preventivă în sectorul infracţionalităţii contra patrimoniului, dar şi în celelalte arii de interes pentru poliţie şi comunitate.

În cadrul campaniei ,,Săptămâna Prevenirii Criminalităţii 2013”, poliţiştii de prevenire suceveni, în colaborare cu celelalte structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi cu partenerii tradiţionali îşi unesc eforturile în scopul sensibilizării opiniei publice cu privire la importanţa actului preventiv şi în vederea responsabilizării cetăţenilor în legătură cu fenomenul infracţional.

Pe 30 septembrievor avea loc activităţi de prevenire a infracţiunilor de furt. Cu această ocazie se va desfăşura un grup de lucru cu tema ,,Siguranţa patrimonială a persoanelor” – dezbatere privind riscurile şi vulnerabilităţile cetăţenilor privind infracţiunile de furt. Va fi realizată o analiză a infracţiunilor de furt în vederea identificării unor zone de risc.

Pe 1 octombrie se va lansa campania ,,Violenţa Naşte Violenţă!” – grup de lucru şi activităţi în teren de distribuire de materiale preventive. Ulterior se va desfăşura o întâlnire de lucru - ,,Medierea în prevenirea infracţiunilor cu violenţă” - abordare interinstituţională în sistem integrat a problematicii infracţiunilor cu violenţă cu participarea reprezentanţilor Centrului de mediere Suceava.

Tot marţi va avea loc o întâlnire cu tema ,,Absenteismul şcolar – primul pas către delincvenţă”. Întâlnirea va beneficia şi de participarea partenerilor de campanie şi a Inspectoratului Şcolar Suceava, care va prezenta o situaţie privind fenomenul absenteismului la nivelul judeţului.

Pe 3 octombrie 2013 se va organiza la Colegiul Silvic din Câmpulung Moldovenesc o întâlnire cu tema ,,Optimizarea parteneriatul instituţional şi parteneriatul public-privat în vederea creşterii siguranţei comunitare şi a prevenirii victimizării minorilor”. De asemenea, se va lansa un proiect punctual de prevenire a violenţei în mediul şcolar la Colegiul Silvic Bucovina.

La ora 12.00 se va organiza o festivitate de premiere în cadrul concursului de poezie ,,Copiii României Creează”.

Pe 4 octombrie are loc lansarea oficială a proiectului cu finanţare europeană ,,Safety Roads” – siguranţa rutieră şi prevenirea evenimentelor rutiere cu implicarea conducătorilor de atelaje hipo. Se vor desfăşura activităţi preventive în trafic - acţiune de responsabilizare a conducătorilor de atelaje hipo în zona Şcheia. De asemenea,vor fi montate pe atelajele hipo elemente reflectorizante realizate în cadrul proiectului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ,,Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”.
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
,,Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei