Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 124 (5331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegerile din PNL Suceava au fost amânate

Sâmbătă, 1 Iunie 2013 (20:06:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea centrală a PNL a decis amânarea alegerilor în cadrul organizaţiei judeţene Suceava a PNL. Iniţial, liderul liberalilor suceveni, Alexandru Baişanu, a anunţat că alegerile ar urma să aibă loc în data de 8 iunie 2013. Modul în care Băişanu a acţionat pentru a organiza alegerile de această dată, i-a nemulţumit pe câţiva zeci de liberali, primari, deputaţi şi membri din conducerea judeţeană a organizaţiei. Nemulţumiţii din PNL au trimis o contestaţie la conducerea centrală a PNL prin care reclamă faptul că Alexandru Băişanu nu a respectat statutul atunci când a decis să organizeze alegerile la Suceava. În urma acestei contestaţii, secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, a trimis în data de 28 mai 2013 o adresă către filiala Suceava a PNL din care îl informează pe Alexandru Băişanu de amânarea conferinţei de alegeri din organizaţia judeţeană. În adresă se precizează: „Am hotărât amânarea conferinţei teritoriale PNL Suceava, în conformitate cu atribuţiile prevăzute de statutul PNL şi regulamentul de aplicare al statutului. Menţionez că această decizie a fost luată în urma sesizărilor primite din filiala dumneavoastră şi nerespectarea art. 19, alin. 2 din regulamentul de aplicare al statutului PNL, prin care trebuia să-mi trimiteţi norma de reprezentare stabilită de biroul permanent teritorial al PNL Suceava. Având în vedere obligativitatea respectării regulamentului de aplicare al statutului, precum şi prevederile art. 22, alin. 3, prin care secretarul general PNL poate amâna desfăşurarea conferinţei teritoriale, dacă constată nerespectarea prevederilor regulamentului, am luat această decizie.” În adresa pe care Eduard Hellvig a trimis-o către PNL Suceava se mai precizează că pentru o organizare conformă şi statutară a conferinţei de alegeri din filiala suceveană a dispus creearea unei echipe de regularitate şi audit care se va deplasa la Suceava în perioada următoare. Data alegerilor din PNL Suceava urmează să fie stabilită de biroul politic naţional al PNL în prima şedinţă. Interesant este faptul că liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu a afirmat că nu ştia nimic de existenţa acestei adrese semnate de Eduard Hellvig. Contactat telefonic vineri seară, Alexandru Băişanu a spus că alegerile nu au fost amânate precizând doar că la Suceava ar urma să vină o echipă de la nivel central care ar fi avut ca sarcină verificarea modului în care au fost organizate alegerile la Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alegerile din PNL Suceava au fost amânate.
 Vizualizări articol: 2000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Alegerile din PNL Suceava au fost amânate5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   … eu m-am tinut de promisiune! trimis de
( 1 iun 2013, 14:44:01
D-le Baisanu, ne-ati promis, inainte de alegeri, ca o sa puneti in parcuri, peste tot Wi-Fi ! I-am povestit copilului ca o sa avem o mare bucurie de la nenea Baisanu daca tata il alege! Acuma, ma intreaba de fiecare data cind vrea sa se joace! Care mai sunt bunele d-voastra intentii… eu m-am tinut de promisiune!
2.   Comentariu trimis de
( 1 iun 2013, 17:51:46
dupa razboi multi viteji se arata .
3.   PNL Suceava trimis de
( 1 iun 2013, 18:19:08
Dupa castigarea alegerilor sunt multi opurtunisti care doresc laurii cuceriti de altii. In PNL Suceava s-au metamorfozat multe persoane in Iuda si care au inceput sa imparta argintii la creduli. D-l Baisanu este cel mai nimerit a conduce in continuare acest partid, insa parerea mea este ca are pe langa el multe uscaturi .Succes d-le profesor si nu cedati pentru ca nu mor caii cand vor cainii!
4.   PT BAISANU trimis de
( 1 iun 2013, 18:40:24
JOS CU BAISANU CARE ESTE UN AROGANT SI UN NESUFERIT!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei