Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 oct 2012 - Anul XVII, nr. 240 (5145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri pentru deblocarea lucrărilor la podul care leagă Mănăstirea Humorului de Poiana Micului

Duminică, 14 Octombrie 2012 (16:05:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL de Suceava Dan Gabriel Gospodaru cere ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, explicaţii cu privire la blocarea lucrărilor de construcţie a noului pod de la kilometrul 7 din comuna Mănăstirea Humorului de pe drumul judeţean 177, pod extrem de important atât pentru locuitorii din zonă, cât şi pentru turism.

Gospodaru a arătat că vechiul pod a fost distrus la inundaţiile din vara anului 2010, iar autorităţile au decis construirea unui nou pod, investiţia fiind prinsă în programul de acţiuni multianual al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Noul pod, a precizat deputatul democrat-liberal, trebuia dat în folosinţă la sfârşitul anului trecut, însă acest lucru nu s-a întâmplat. ”Ca urmare a inundaţiilor din vara anului 2010, podul ce făcea legătura între satele componente ale comunei Mănăstirea Humorului a fost distrus, fapt ce a determinat necesitatea construcţiei unui pod nou, atât de important pentru facilitarea accesului locuitorilor din zonă şi pentru turism. În aceste condiţii, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a introdus această lucrare în Programul de acţiuni multianual privind executarea şi, după caz, expertizarea tehnică şi proiectarea unor lucrări de intervenţie în primă urgenţă la construcţii vulnerabile şi care prezintă pericol public. Astfel, la sfârşitul anului 2010, contractul a fost atribuit unui operator economic din Oradea , care a subcontractat o parte din lucrări unei societăţi comerciale din Suceava. Aceasta din urmă nu a respectat condiţiile contractuale şi în prezent se află în situaţia de insolvenţă. Mai mult decât atât, lucrările au fost sistate la nivelul lunii mai a acestui an”, a explicat Gospodaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demersuri pentru deblocarea lucrărilor la podul care leagă Mănăstirea Humorului de Poiana Micului.
 Vizualizări articol: 1148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demersuri pentru deblocarea lucrărilor la podul care leagă Mănăstirea Humorului de Poiana Micului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei