Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 sep 2012 - Anul XVII, nr. 223 (5128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbat reţinut după ce a rănit un poliţist, lovindu-l cu o piatră în ceafă

Luni, 24 Septembrie 2012 (14:32:41)

 

Un bărbat din localitatea suceveană Călineşti, care se blocase în casă, nepermiţând accesul familiei în locuinţă, a fost reţinut pentru ultraj după ce a rănit un poliţist care venise să aplaneze scandalul, agresorul lovindu-l pe agent cu o piatră în cap.

Incidentul a avut loc duminică seară, când Poliţia din comuna Dărmăneşti a fost sesizată că un bărbat din satul Călineşti Enache s-a blocat în casă şi face scandal.

Un poliţist a mers la faţa locului pentru aplanarea conflictului, găsindu-l pe bărbat, în vârstă de 59 de ani, blocat în casă şi făcând scandal, în timp ce soţia şi copiii acestuiau încercau să intre în locuinţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, poliţistul i-a spus bărbatului, care era băut, să iasă afară pentru a discuta, iar acesta a ieşit în curte şi a început să ameninţe. Poliţistul l-a somat pe bărbat că "va folosi mijloacele din dotare pentru a-l imobiliza", iar în momentul în care bărbatul a devenit violent agentul a folosit sprayul lacrimogen, a precizat sursa citată.

În timp ce poliţistul discuta cu membrii familiei, încercând să îi împace, bărbatul a aruncat cu o piatră spre agent, lovindu-l în ceafă.

Poliţistul l-a imobilizat şi l-a încătuşat pe bărbat, acesta fiind reţinut şi dus în arestul Poliţiei Judeţene Suceava, iar luni va fi dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru ultraj.

Un echipaj al Ambulanţei a ajuns la faţa locului şi i-a acordat îngrijiri medicale poliţistului, constatând că acesta are un traumatism cranio-cerebralel minor, urmând să fie examinat medico-legal pentru a se stabili câte zile de îngrijiri medicale sunt necesare pentru vindecare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat reţinut după ce a rănit un poliţist, lovindu-l cu o piatră în ceafă.
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat reţinut după ce a rănit un poliţist, lovindu-l cu o piatră în ceafă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei