Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 sep 2012 - Anul XVII, nr. 223 (5128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Germanist”

Sucevean săltat pentru viol, vătămare corporală gravă, jaf şi furturi în Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Suceava a fost săltat de poliţişti vinerea trecută în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare germane, el fiind acuzat de un întreg lanţ de infracţiuni comise în zona Hamburg: viol, vătămare corporală gravă şi jaf, tăinuire, furt, punerea în pericol a circulaţiei rutiere şi fuga de la locul accidentului.

Florin Constantin Lungu este acuzat de fapte comise în perioada 2001-2003, conform datelor din mandatul european de arestare el mai având de executat un rest de pedeapsă de 562 de zile. Pe numele său figurează sentinţa penală totală a Judecătoriei Hamburg din 15.02.2005 (în vigoare de la 15.03.2005), şi sentinţa Judecătoriei de Primă Instanţă Hamburg din 15.10.2003 şi a Judecătoriei de Primă Instanţă Soltau din 25.11.2003.

Printre altele, Florin Constantin Lungu a fost condamnat pentru un viol comis pe 18 februarie 2001. Conform autorităţilor judiciare germane, el a violat o femeie, după care a şi tâlhărit-o.

Pe 27 iunie 2003, suceveanul ar mai fi spart o maşină şi a cumpărat o alta despre care ştia că e furată. De asemenea, el mai este acuzat de o spargere comisă pe 30 iunie 2003 şi de un furt din locuinţă pe 1 iulie 2003. În aceeaşi zi, conform autorităţilor germane, suceveanul ar fi furat o maşină, ar fi condus-o beat şi ar fi provocat un accident, părăsind locul faptei.

Vineri, la scurt timp după ce a fost reţinut de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Florin Constantin Lungu a ajuns în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Suceava. Aceştia au admis propunerea de reţinere a acestuia pentru cinci zile, bărbatul ajungând în arestul Poliţiei. Astăzi, la Curtea de Apel Suceava va fi judecată cererea de extrădare emisă de autorităţile germane, în baza căreia suceveanul poate fi dat pe mâna acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean săltat pentru viol, vătămare corporală gravă, jaf şi furturi în Germania.
 Vizualizări articol: 2913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Sucevean săltat pentru viol, vătămare corporală gravă, jaf şi furturi în Germania4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei