Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 apr 2012 - Anul XVII, nr. 82 (4987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia, două zile de razii în Bazar şi în pieţele Sucevei

Duminică, 8 Aprilie 2012 (16:15:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au efectuat, zilele trecute, mai multe razii în Bazar şi în pieţele din municipiul Suceava, descinzând în control atât vineri, cât şi sâmbătă.

Mai întâi vineri, pe 6 aprilie, poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, alături de colegi de la „Ordine Publică” şi Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de un echipaj de la Garda Financiară şi de două grupe de „mascaţi” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă al Poliţiei, au organizat controale în Bazarul Suceava, Piaţa angro şi Piaţa Agroalimentară din Burdujeni, verificând nu mai puţin de 112 societăţi, întreprinderi familiare sau persoane fizice autorizate.

Pentru diferite abateri au fost aplicate 49 de amenzi, în valoare de 53.500 de lei, confiscându-se produse industriale şi articole de îmbrăcăminte evaluate la peste 3.500 de lei.

Poliţiştii au întocmit şi un dosar penal pe numele unui femei din Galaţi, Violeta B., care oferea spre vânzare, în Bazar, haine contrafăcute inscripţionate cu mărci de renume. Comercianta s-a ales cu dosar penal la Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, bunurile fiind ridicate în vederea expertizării de către titularul de marcă.

Poliţia a mai dat ca exemplu cazul lui Florin I., din comuna Râmnicelu, judeţul Buzău, care oferea spre vânzare, în Piaţa angro, 2.200 de kilograme de usturoi, fără a putea dovedi că este producător agricol şi că marfa este licită. Bărbatul a fost amendat cu o mie de lei de către comisarii Gărzii Financiare Suceava, ancheta continuând pentru a se stabili provenienţa mărfii.  

A doua zi, sâmbătă, 7 aprilie, echipele de control, în aceeaşi formulă, au efectuat din nou controale în Bazar, precum şi în Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Bazarul Auto „Severin” de la Cumpărătura.

Au fost aplicate 41 de amenzi, cu o valoare totală de 37.100 de lei. Printre altele, poliţiştii au confiscate articole de uz gospodăresc, parfumuri, încălţăminte, produse de uz fito-sanitar şi protecţia plantelor, precum şi suma de 500 de lei, în numerar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia, două zile de razii în Bazar şi în pieţele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţia, două zile de razii în Bazar şi în pieţele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei