Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 apr 2012 - Anul XVII, nr. 82 (4987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Focuri de armă pentru reţinerea a doi contrabandişti care transportau aproape 40 de mii de pachete de ţigări

Duminică, 8 Aprilie 2012 (15:32:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un transport de aproape 40 de mii de pachete de ţigări de contrabandă a fost deturnat, la primele ore ale zilei de duminică, de poliţiştii de frontieră de la Sectorul Brodina, după o acţiune în care oamenii legii au reuşit să prindă şi doi contrabandişti. Potrivit celor afirmate de ofiţerului de presă de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch Seriţan, duminică dimineaţă, în jurul orelor 03.00, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina a observat, pe raza localităţii Falcău, un grup de persoane care transporta colete voluminoase, dinspre linia de frontieră spre interiorul ţării noastre. Chiar dacă suspecţii de deplasau în şir indian, aceştia nu au reuşit să se facă nevăzuţi în momentul când au apărut poliţiştii de frontieră, mai mult, au „încremenit”, în condiţiile în care poliţiştii au tras şapte focuri de armă.

În apropierea lor au fost descoperite 20 de colete cu 78 de baxuri cu ţigări de provenienţă ucraineană, mai precis 39.310 pachete, în valoare de 370.000 de lei. Cei doi suspecţi, Toader Cîrciu, în vârstă de 26 ani, din Straja, şi Adrian Topală, de 33 ani, din Brodina, sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă. Comisarul Poroch Seriţan a precizat că ţigările au fost confiscate, iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră, fiind informate şi autorităţile ucrainene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă pentru reţinerea a doi contrabandişti care transportau aproape 40 de mii de pachete de ţigări.
 Vizualizări articol: 1303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Focuri de armă pentru reţinerea a doi contrabandişti care transportau aproape 40 de mii de pachete de ţigări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru Lertz! trimis de
(12 apr 2012, 03:27:21
Cartzule da-l in gat pe berbecu de Lertz nu lua pe tine ma ca e un om de 3 lei nu merita sa te manjesti pentru el. La parnaie cu Lertz!!! Se lauda catre voi ca are blat cu aia de la frontiera numai sa va faca pe voi sa va bagati in padure. Locul lui e dupa gratii. Tu veziti de treaba si toarna-l pe el sa iti vezi de ale tale... poate te inteleg aia si pe tine si ai sa poti ajunge in Germania asa cum te-ai pornit .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei