Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mar 2012 - Anul XVII, nr. 74 (4979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mama, fiul şi nepoata au rămas pe drumuri după un incendiu devastator

Joi, 29 Martie 2012 (15:17:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu devastator a mistuit în mare parte o casă din comuna Stroieşti, cele trei persoane care stăteau în locuinţă, o bătrână de aproape 90 de ani, fiul ei şi o nepoată, rămânând fără acoperiş deasupra capului. Focul a izbucnit miercuri noapte, în jurul orei 22.40, casa familiei Vacarciuc fiind situată chiar lângă Primăria comunei Stroieşti.

Pompierii Detaşamentului Suceava s-au deplasat la locul incendiului cu patru autospeciale, intervenţia punând probleme deosebite.

Plutonierul major Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat: „La sosirea echipajelor ardeau violent casa, şura şi adăpostul de animale, existând pericolul de propagare la o gospodărie învecinată şi la o clădire anexă a primăriei. Dezvoltarea rapidă a incendiului şi propagarea flăcărilor a fost favorizată de rafalele puternice de vânt şi de cantităţile mari de materiale inflamabile depozitate în anexele gospodăreşti”.

Lupta cu flăcările s-a încheiat spre dimineaţă, aproape de ora 4.00. Pompierii au reuşit să salveze anexa primăriei şi o locuinţă învecinată, însă din gospodăria familiei Vacarciuc nu a rămas mare lucru. Au ars casa, şura, acoperişul adăpostului de animale, cereale, aparatură electrocasnică şi bunuri din interior. De asemenea, în incendiu au pierit o vacă şi 30 de păsări de curte.

Conform anchetei preliminare a pompierilor rezultă că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la conductori electrici care aveau defecţiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama, fiul şi nepoata au rămas pe drumuri după un incendiu devastator.
 Vizualizări articol: 1234 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mama, fiul şi nepoata au rămas pe drumuri după un incendiu devastator0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei