Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 iul 2011 - Anul XVI, nr. 172 (4770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur vrea un parteneriat între CJ şi Primăria Cacica pentru preluarea bazei de tratament a salinei

Duminică, 24 Iulie 2011 (17:13:11)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că instituţia pe care o conduce ar putea să încheie un parteneriat cu primăria din Cacica şi cu un investitor privat pentru dezvoltarea bazei de tratament a salinei din această comună. El a spus că pentru a putea beneficia de fonduri pentru dezvoltare, baza de tratament din Salina Cacica ar trebui să treacă în administrarea autorităţilor judeţene şi locale. „O intenţie a Consiliului Judeţean este de a intra în parteneriat public privat cu primăria şi cu alţi finanţatori pentru a dezvolta această bază de tratament, care a fost cândva foarte renumită. De exemplu, la salina din Turda s-a realizat o investiţie importantă, dar fondurile au fost primite după ce a intrat în proprietatea primăriei. Cred că acelaşi lucru trebuie să-l facem şi noi aici. Din păcate, ne încurcă faptul că Salina Cacica e listată la Fondul Proprietatea”, a declarat Flutur. El a subliniat că din punctul său de vedere ar trebui separată activitatea de exploatare a sării din Salina Cacica de cea de agrement şi turism. Flutur a făcut referire în special la ştrandul şi piscina acoperită cu apă sărată, care pot fi folosite atât pentru relaxare, cât şi pentru tratament.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea un parteneriat între CJ şi Primăria Cacica pentru preluarea bazei de tratament a salinei.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur vrea un parteneriat între CJ şi Primăria Cacica pentru preluarea bazei de tratament a salinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Faceti ceva efectiv, trimis de
(25 iul 2011, 10:44:39
pentru ca va fi foarte apreciata treaba , faceti niste investii in zona pentru a se ridica comuna. Are un potential urias comuna noastra . Exista dealul "Zamca" tot in comuna la noi care zace neexploatat si are un potential foarte mare, se poate face acolo o investie frumoasa. Un tren turistic care sa plece din statia Cacica si sa circule pana la Gura-Humorului cu statii pe dealul Zamca , la iesire din padure spre varful Dealului urmatoarea , Varful Dealului, etc. Daca suprafata de la Salina nu poate fi folosita atrageti un investitor privat care sa investeasca in dealul amintit. pe la baza dealului trec conductele de sare catre punctul de prelucrare a saramurii din Pirtestii de Jos. Amenajarea drumului rutier se poate face catre acest deal de la Pirtestii de Jos, sau sa fie mai turistic se poate face dupa coborarea din localitatea Varful Dealului prin padure. locul permite amenajarea terenului si cu parcare, iar salina amenajatio ca la Turda si imrejurilile curatatile foarte bine, montarea de ceva camere pentru a nu se mai arunca pe jos si transformam localitatea in destinatie turistica de impact, de asemenea avut grija ca investitia sa se amortizese intr-o perioada mai mare de timp pentru a atrage cat mai multi turisti (preturi relativ mici) . Daca aveti sange in intalatie veti face ceva cu adevarat nu doar vorbe. PS: Bravo pentru linie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei