Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2009 - Anul XIV, nr. 270 (4256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvăluiri

PSD Suceava anunţă că deţine documente care atestă sponsorizări de la Hayssam pentru campania lui Traian Băsescu

Marţi, 17 Noiembrie 2009 (13:28:54)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că deţine dovezi că firme ale lui Omar Hayssam din judeţul Suceava au contribuit cu miliarde de lei vechi la campania electorală a lui Traian Băsescu din 2004, prin intermediul unor fundaţii. Mîrza a declarat că documentele care atestă aceste legături vor fi făcute publice miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă. „Traian Băsescu va trebui să dea explicaţii foarte serioase poporului român, atât în legătură cu Omar Hayssam şi intervenţiile la procurori şi dirijarea anchetei, dar şi despre ce s-a întâmplat cu acea mare sumă de bani din răscumpărarea ziariştilor, 4 milioane de dolari, despre care nu se ştie nimic. Omar Hayssam şi Traian Băsescu au avut legături şi cu judeţul Suceava prin faptul că de la firmele lui Hayssam s-au virat miliarde de lei vechi la fundaţii care au organizat campania electorală pentru alegerile prezidenţiale”, a declarat senatorul Mîrza.
În replică, prin-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei a spus că aşteaptă ca aceste afirmaţii să fie susţinute şi de probe. „Vrem să vedem documentele pentru că şi noi putem să aducem documente vizavi de avantajele de care a beneficiat Omar Hayssam în judeţul Suceava, cum le-a obţinut, cine l-a ajutat să le obţină şi cine a mai avut acţiuni împreună cu el”, a spus Onofrei. Curiozitatea faţă de documente şi-a manifestat-o şi secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan. „Suntem foarte curioşi să vedem acele documente şi unde s-au dus banii pentru ca în înşiruirea de litere PD-L- PSD să nu fie cumva o confuzie. Ce ştim cu siguranţă este că fosta conducere PSD a Consiliului Judeţean din perioada respectivă a fost foarte serviabilă cu Omar Hayssam, cu firmele acestuia de cherestea şi ape minerale, cu cel care când pleca în excursie conducător de grup era Iliescu. Văd că, în aceste zile, la Suceava continuă seria atacurilor la adresa lui Traian Băsescu pe filiera Omar Hayssam, dar cetăţenii ştiu că Hayssam este un produs marca PSD”, a apreciat deputatul Bălan.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava anunţă că deţine documente care atestă sponsorizări de la Hayssam pentru campania lui Traian Băsescu.
 Vizualizări articol: 1016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PSD Suceava anunţă că deţine documente care atestă sponsorizări de la Hayssam pentru campania lui Traian Băsescu3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fals trimis de
(17 nov 2009, 14:03:36
pariu ca autoarea e tot d-na HUMOREANU?
2.   Nu-i marca nimanui! trimis de
(18 nov 2009, 04:23:11
Omar Hayssam nu-i marca nimanui, este un individ ce s-a oplosit la noi si cumparand oameni, influentand autoritati, a ajuns sa haladuiasca peste tot ca Voda prin loboda. El a cumparat oameni din aproape intreg spectrul politic ce-l interesa, n-a cumparat niciodata partide! Faptul ca a sponsorizat si-n stanga si-n dreapta a facut sa se puna bine cu toti, tipic mediului de afaceri din Romania. Problema este ca daca pe Ion Iliescu l-a insotit prin niste delegatii, a facut-o fiind trecut pe lista de cineva (se pare ca de Gabriel Oprea, celebrul ofiter de intendenta facut general cu 4 stele(!) al Armatei Romane (o rusine de nedescris pentru intreaga Armata), ori Traian Basescu a fost cel care PERSONAL, in campania electorala din 2004 a vizitat unele din firmele lui Omar luate prin rapt si a servit masa cu Omar Hayssam la cantina fabricii din Nehoiu, de ex., desi se strangea deja latul in jurul acestui individ, lucru ce nu putea sa-i scape nicicum candidatului Traian Basescu!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei