Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 oct 2008 - Anul XIII, nr. 254 (3935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urbanism

Două hoteluri lângă Casa de Oaspeţi şi un bloc turn în curtea Abatorului Burdujeni

Marţi, 28 Octombrie 2008 (18:31:15)
Consilierii locali suceveni vor analiza, în şedinţa de joi, aprobarea unor planuri urbanistice zonale (PUZ) în zona Casei de Oaspeţi şi în cartierul Burdujeni, în curtea fostului abator şi pe strada Eroilor. SC Acular SRL Suceava intenţionează să construiască, pe şapte parcele pe care le-a cumpărat din terenurile Regiei de Protocol (fosta Casă de Oaspeţi), pe strada Parcului nr. 1 din Suceava, un complex turistic. Acesta ar fi format din două hoteluri cu demisol, parter şi trei etaje, două restaurante cu demisol şi parter, locuri de parcare subterane şi spaţii verzi, pe o suprafaţă totală de 11.658 mp, cu un procent de ocupare a terenului de 41 la sută şi un coeficient de utilizare a terenului de 1,4. Complexul hotelier ar urma să aibă deschidere la drumul judeţean 208A.Tot aprobarea unui PUZ solicită şi SC Master Con SRL pentru construirea unui bloc de locuinţe cu demisol, parter şi 10 etaje, cu parcare la demisol şi spaţii comerciale la parter, parcări subterane şi spaţii verzi, pe o suprafaţă de 2.049 mp pe Calea Unirii, în incinta SC Abatorul Burdujeni. Procentul de ocupare a terenului este de 45 la sută, iar coeficientul de utilizare a terenului de 4,9.Un al alt bloc turn, cu parter şi 10 etaje, tot în Burdujeni, pe strada Eroilor, intenţionează să ridice SC Comat SA. Blocul ar urma să facă parte dintr-un ansamblu rezidenţial în care mai sunt incluse spaţii comerciale, servicii şi spaţii de învăţământ preşcolar, într-un imobil format din parter şi etaj, parcări subterane şi supraterane, spaţiu de joacă şi spaţii verzi, pe un teren de 19.163 mp. Procentul de ocupare al terenului este de 17,12 la sută, iar coeficientul de utilizare de 1,77.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două hoteluri lângă Casa de Oaspeţi şi un bloc turn în curtea Abatorului Burdujeni.
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Două hoteluri lângă Casa de Oaspeţi şi un bloc turn în curtea Abatorului Burdujeni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei