Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mai 2008 - Anul XIII, nr. 122 (3803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Femeile îşi petrec, în medie, 10 ani din viaţă ţinând cură de slăbire

Femeile îşi petrec, în medie, 10 ani din viaţă ţinând cură de slăbire, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici, care reflectă importanţa greutăţii corporale pentru reprezentantele sexului frumos şi presiunile la care acestea sunt supuse în societate, informează telegraph.co.uk.

Studiul a scos la iveală faptul că fiecare femeie adoptă, în medie, două planuri de alimentaţie sănătoasă în fiecare an, fiecare dintre acestea durând, în medie, cinci săptămâni.

Acest lucru înseamnă o medie de 104 diete alimentare între 18 şi 70 de ani, şi un total de 10 ani din viaţă în care femeile ţin cure de slăbire.

Cu fiecare dietă s-ar putea renunţa la o medie de 2,86 kilograme, adică aproape 6 kilograme anual.

Însă, un sfert dintre femei nu reuşesc să piardă nici un kilogram, iar faptul că femeile urmează, în medie, două cure de slăbire pe an sugerează că, deşi femeile slăbesc, nu reuşesc să-şi menţină greutatea.

Studiul a mai scos la iveală faptul că 10% dintre femei petrec 25 de ani din viaţă ţinând cură de slăbire.

 

Presiuni psihice.

Profesorul Glenn Wilson, de la institutul de psihiatrie din cadrul King's College, Londra, a spus: "Acest fenomen subliniază cât de mult se gândesc femeile la greutatea lor în timpul vieţii şi presiunile asociate cu menţinerea greutăţii".

"Este un lucru normal ca greutatea femeilor să fluctueze în timpul vieţii, din cauza sarcinii sau a factorilor emoţionali asociaţi cu relaţiile şi cu schimbările din domeniul slujbei", a adăugat profesorul. "Fericirea şi o bună formă fizică sunt importante pentru starea de bine generală, însă multe persoane se luptă să ajungă şi să-şi menţină greutatea ideală, iar 25% ar fi gata chiar să facă operaţii estetice pentru a scăpa de câteva kilograme", a adăugat specialistul.

Sondajul, realizat de un producător de suplimente pentru curele de slăbire, la care au participat 4.000 de femei, a mai scos la iveală faptul că 75% dintre femei cred că au nevoie să slăbească.

33% dintre femei au început prima cură de slăbire la 16 ani sau mai devreme, în timp ce 44% spun că indiferent de ceea ce fac nu reuşesc să slăbească.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile îşi petrec, în medie, 10 ani din viaţă ţinând cură de slăbire.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Femeile îşi petrec, în medie, 10 ani din viaţă ţinând cură de slăbire1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hmm trimis de
(27 mai 2008, 12:30:03
Noroc ca alti jurlanisti isi fac treaba sa aveti si voi ce prelua...
2.   Sa nu uitati: trimis de
(27 mai 2008, 14:35:52
recomand:mult sex,de cat mai multe ori /zi...nu va faceti griji,va iubeste si va doreste cine trebuie;in rest sa fiti frumoase si fericite mereu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei