Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 dec 2007 - Anul XII, nr. 297 (3666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Delegaţia Permanentă a PNL

Demisia întregii conduceri a filialelor cu sub 12% la euroalegeri

Liderul liberal Călin Popescu Tăriceanu a declarat, ieri, că Biroul Politic al PNL a propus Delegaţiei Permanente să ceară organizaţiilor care au obţinut la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie sub 12% demisia Biroului Politic Teritorial şi a preşedinţilor filialelor respective.

El a adăugat că Delegaţia Permanentă a PNL a acceptat această propunere.

Tăriceanu a adăugat ca la sfârşitul acestei săptămâni PNL va face o analiză "foarte serioasă" cu organizaţiile, pe cele opt regiuni care corespund regiunilor de dezvoltare, iar săptămâna viitoare, responsabilii regionali care sunt vicepreşedinţi ai Biroului Politic Central vor veni cu propuneri de reorganizare. Liderul PNL a spus că acest demers se impune deoarece anul viitor sunt două scrutine extrem de importante: alegerile locale şi alegerile parlamentare.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că media la nivel naţional a rezultatelor la europarlamentare ale PNL este 13,44% şi a apreciat că este un scor care se potriveşte cu ceea ce au anunţat sondajele.

Liderul PNL a spus că analiza făcută luni de partid dovedeşte că există un potenţial care nu a fost fructificat. Premierul a menţionat că cel mai bun rezultat a fost obţinut în judeţul Giurgiu – 24%, iar cel mai slab în judeţul Dâmboviţa.

Tăriceanu a spus însă că nu ia în calcul judeţele în care există o influenţă semnificativă a minorităţilor etnice, apreciind că altminteri Covasna sau Harghita s-ar fi numărat printre judeţele cu rezultate mai slabe.

El a precizat că au fost identificate carenţe de ordin organizaţional şi a spus că multe organizaţii teritoriale nu au respectat planul de campanie, ceea ce a determinat obţinerea unor rezultate slabe.

Tăriceanu a spus însă că în alte judeţe unde nu există o reprezentare puternică a PNL în Primărie sau în Consiliul Local au fost înregistrate rezultate bune, tocmai datorită bunei organizări. El a dat ca exemplu în acest sens judeţul Mehedinţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demisia întregii conduceri a filialelor cu sub 12% la euroalegeri.
 Vizualizări articol: 372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demisia întregii conduceri a filialelor cu sub 12% la euroalegeri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Broscuţe vesele 2 chifle2 felii mozzarella2 felii ardei gras2 măsline1 linguriţă unt1 lingura paste de tomate2 linguri brânză de vaci1 linguriţă chimen1.2 ceapasare Se amestecă brânza de vaci cu 1 linguriţă unt, chimenul, ceapa... Citeşte