Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 nov 2014 - Anul XIX, nr. 273 (5782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Săgeţi

Tiberiu Maerean îi acuză pe consilierii PNL şi PDL că sabotează interesele rădăuţenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tiberiu Maerean, viceprimarul cu atribuţii de primar în municipiul Rădăuţi, îi acuză de interese obscure pe consilierii locali aleşi din partea PDL şi PNL. Totul a plecat de la faptul că cei şase aleşi locali, patru de la PDL şi doi de la PNL, au refuzat să aprobe amplasarea unui patinoar artificial în centrul municipiului Rădăuţi, fără să vină cu justificări plauzibile în acest sens.

La prima şedinţă de îndată din ziua de joi, 20 noiembrie, consilierii locali ai PDL şi PNL s-au abţinut, pentru ca la şedinţa extraordinară convocată pentru după-amiaza zilei de ieri să nu se mai obosească nici măcar cu prezenţa. În lipsa voturilor celor şase aleşi locali, fiind vorba de un subiect de patrimoniu, proiectul de hotărâre a căzut.

„Nu pot să înţeleg această atitudine, care este un act de sabotaj vizavi de interesele rădăuţenilor. Potrivit proiectului, la bugetul Primăriei trebuia să ajungă suma de 15.000 de lei, asta în timp ce în anii trecuţi pentru amplasarea patinoarului administraţia rădăuţeană nu a încasat nici un leu. În plus, era stipulat acces gratuit între orele 10.00-13.00 de luni până sâmbătă, iar în anii trecuţi accesul fără plată se realiza în acelaşi interval orar, dar numai de luni până miercuri. Ce să înţeleg din acest vot de blam, că se luau bani negri de către anumiţi consilieri sau că pur şi simplu nu le pasă de rădăuţeni?”, s-a întrebat Tiberiu Maerean.

Consilierii locali care au spus pas iniţiativei de a amplasa patinoarul artificial sunt Petru Carcalete şi Dan Mironiuc, de la PNL, respectiv Marius Grijincu, Codruţu Cojocar, Mihai Moşneagu şi Mircea Popescu, de la PDL.

În acest fel, intenţia viceprimarului Tiberiu Maerean de a revigora activitatea hocheistică din Rădăuţi pare compromisă, asta dacă nu cumva consilierii locali din PNL şi PDL vor reveni la sentimente mai bune faţă de locuitorii pe care pretind că-i reprezintă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tiberiu Maerean îi acuză pe consilierii PNL şi PDL că sabotează interesele rădăuţenilor.
 Vizualizări articol: 2487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tiberiu Maerean îi acuză pe consilierii PNL şi PDL că sabotează interesele rădăuţenilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trepadusul ! trimis de
(22 nov 2014, 12:51:14
Trepadusul s-a trezit la realitate . Acum are acelasi tratament pe care il practica el cand era primar Olarean . Nu stiu cum mai are obraz sa zica ca nu intelege de ce fac consilieri asa . Pot sa-i spun eu , ca sa vada cum este cand nu poti face nimic pentru cetateni din cauza optiunilor politice si a prostiei din partea opozantilor politici . De mult asteptam acest moment , ca sa vad cum v-a reactiona trepadusul, si iata ca a venit confirmarea .
2.   ESTE INCEPUTUL trimis de
(22 nov 2014, 14:02:59
Ce tie nu-ti place la altul nu face,acum e bine?vezi cat ai incurcat si tu pana acum bunul mers a orasului?.Din auzite(pe surse)esti mai arogant decat gunoaia care a plecat,a venit frigul poate iti mai scade temperatura din capul cel de increzut si arogant,mai asteptam putin sa revi cu picioarele pe pamant.
3.   Dada trimis de
(23 nov 2014, 12:32:17
stimati consilieri care nu ati vrut un patinoar in radauti ganditiva k in 2016 veti avea pretentii la primarie sau parlamentare,pentru faza asta cu respinsul patinoarului noi iubitorii ghetii va vom sactiona.... a sa nu uit celor care le place sa patineze le recomand sa nu mai cumperi termopane de la bucovrad Dan Mironiuc sa nu mai participe la grill house la cafele si alte bairamuri...... haideti sa ii sanctionam si noi cum pe acesti asazisi consilieri......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei