Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iun 2014 - Anul XIX, nr. 131 (5640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ioan Balan consideră că premierul Ponta transformă guvernarea în „băşcălie”, ajungând să-şi facă un selfie cu „domnu' Dan”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PDL pentru Regiunea Nord-Est, deputatul de Suceava Ioan Balan, consideră că în loc să îşi dea interesul pentru asigurarea unei bune guvernări a României, liderul PSD, premierul Victor Ponta, este preocupat mai mult de calcule şi de încercarea de a obţine cât mai multă vizibilitate şi puncte electorale. Ioan Balan a subliniat că această preocupare a lui Victor Ponta l-a făcut pe acesta să cadă în propria capcană.

„După ce s-a lipit de simbolurile naţionale, după ce a susţinut-o pe Simona Halep din tribuna de la Roland Garros, premierul Victor Ponta a căzut în propria capcană şi a ajuns, în urma colaborării cu PP-DD, să-şi facă un selfie cu <domnu' Dan> şi cu Elodia”, a spus Ioan Balan. El a adăugat că lui Victor Ponta nu îi ajunge faptul că actualul Guvern are majoritatea în Parlament, şi pentru încă două sau trei procente, cât ar obţine de la PP-DD, „transformă guvernarea în băşcălie”.

Liderul democrat-liberal a subliniat că îl îngrijorează faptul că din dorinţa PSD de a prelua cele două-trei procente pe care le-ar mai aduna PP-DD la alegeri, se preconizează ca Ministerul Transporturilor să-i fie dăruit lui „domnu’ Dan”, astfel încât băşcălia să meargă până la capăt.

„Mă gândesc ca proiectul lui Dan Diaconescu, astfel încât băşcălia să meargă până la capăt, să fie o autostradă de la Guvern la Oltchim, iar poate aşa <prietenii>lui domnu’ Dan, cu prietenii <din afară>ai aceluiaşi domn Dan, dar mai nou cu prietenul de la Guvern, să găsească soluţia pentru salvarea Oltchim”, a declarat Ioan Balan.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că actuala guvernare, şi în mod special PSD, estepreocupată mai mult de alegerile prezidenţiale din toamna acestui an şi de cine îi va lua locul lui Victor Ponta la conducerea PSD dacă acesta va candida la preşedinţia României. „Acum văd că ceea ce ieri nu era bun deloc, dar deloc, azi este excepţional de bun şi PSD se laudă că face o alianţă cu PP-DD”, a mai afirmat Balan.

Pe de altă parte, Ioan Balan a afirmat că buna guvernare în România şi creşterea nivelului de trai prezentate de PSD există doar la televiziunile apropiate premierului Victor Ponta, iar oamenii simt cum traiul se scumpeşte de la o zi la alta.

„Guvernul se bazează că va avea creştere economică pe principiul <Dă, Doamne, ploaie!>. Probabil că va exista din nou, pe hârtie, creştere economică, ca efect al producţiei agricole datorată ploilor şi nu unor programe care să susţină agricultura”, a încheiat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan consideră că premierul Ponta transformă guvernarea în „băşcălie”, ajungând să-şi facă un selfie cu „domnu' Dan”.
 Vizualizări articol: 1364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Ioan Balan consideră că premierul Ponta transformă guvernarea în „băşcălie”, ajungând să-şi facă un selfie cu „domnu' Dan”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei