Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2014 - Anul XIX, nr. 127 (5636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Două reprezentante ale Organizației de Femei din PSD Suceava au participat la simpozionul „Violenţa domestică poate ucide”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD) Suceava, Oana Pintilei, şi secretarul organizaţiei, Ioana Maftei, au participat, la Pitești, la întrunirea femeilor social-democrate, la care au fost prezente reprezentante ale filialelor din județele ţării. Oana Pintilei a precizat că în cadrul acestui eveniment s-au desfășurat lucrările simpozionului „Violența domestică poate ucide”, organizat în parteneriat cu Fundația Friedrich Ebert și Fundația ADRA din România. Pintilei a arătat că temele propuse în cadrul acestui simpozion au făcut referire la amploarea acestui fenomen, nocivitatea lui asupra femeii, copilului și familiei, precum și la găsirea unor soluții de prevenire și combatere.

„În România sunt peste 15.000 de femei agresate, multe dintre ele neștiind însă ce pot face pentru a se apăra. Femeile agresate pot obţine un ordin de protecţie în maximum 48 de ore, însă femeile puse în această situaţie trebuie să depună iniţial la Poliţie o plângere penală. Acest ordin de protecţie are consecinţe imediate şi se poate aplica pe o durată de șase luni”, a spus preşedintele OFSD Suceava, care a adăugat că lucrările acestui simpozion au fost moderate de președintele femeilor din PSD, Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei și Protecției Sociale. Oana Pintilei a mai spus că tot la Piteşti a avut loc şi Comitetul Executiv Național al OFSD, în cadrul căruia a fost prezentată, printre altele, o informare cu privire la rezultatul alegerilor europarlamentare, precum şi măsurile pentru mobilizarea femeilor la campania pentru alegerile prezidențiale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două reprezentante ale Organizației de Femei din PSD Suceava au participat la simpozionul „Violenţa domestică poate ucide”.
 Vizualizări articol: 1313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două reprezentante ale Organizației de Femei din PSD Suceava au participat la simpozionul „Violenţa domestică poate ucide”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei