Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 ian 2014 - Anul XIX, nr. 23 (5532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Versuri

Poezia își face loc în lupta politică din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lupta politică din municipiul Suceava, începută în forță de beligeranți, are parte și de poezie. Cel care a adus lirismul pe scena politică este președintele Organizației Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan. ”Iar deasupra tuturora va vorbi vreun mititel / Nu slăvindu-te pe tine... lustruindu-se pe el”, sunt versurile din „Scrisoarea I” de Mihai Eminescu, recitate de Balan în cadrul unei conferințe de presă, cu trimitere la comunicatele de presă sau ”scrisorelele”, cum le-a numit el, care au fost lansate în ultima perioadă din zona PSD.

”Cred că în contextul actual se potrivesc foarte bine aceste versuri de Mihai Eminescu”, a explicat Balan.

El a criticat USL, care nu a făcut ceea ce trebuie pentru creșterea nivelului de trai, lucru care se vede la nivelul municipiului Suceava în ritmul scăzut de plată a taxelor și impozitelor locale către bugetul local, care în 2013 a fost sub 50%. ”Asta arată marea creştere economică trâmbițată de cei de al USL, care pe hârtie o fac să arate bine, dar în realitate este altceva. USL a promis că de a doua zi de la preluarea puterii va face câte și mai câte, că vor schimba lucrurile. Şi s-au ţinut de cuvânt, numai că nu le-au schimbat în bine pentru cetăţeni. În afară de câteva lucruri care zic ei că le-au corectat, vorbim de taxe şi impozite noi. Iar dacă ne uităm că execuția bugetară în municipiul Suceava pe anul trecut este sub 50%, asta arată nivelul de trai al sucevenilor şi al firmelor. Nu se poate spune că 50% din cetăţenii Sucevei şi din agenții economici nu vor să plătească pentru că nu vor, ci asta este o rezultantă a faptului că lucrurile merg prost în economie, că cetăţenii au veniturile diminuate foarte tare”, a spus Balan. El a mai adăugat că ”în cadrul PDL Suceava nu am găsit persoane care să se autodenunțe pe subiectul senatorului Donțu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poezia își face loc în lupta politică din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poezia își face loc în lupta politică din municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(31 ian 2014, 20:57:45
mi-aţi şters comentariul? incredibil !!! De ce?
defapt, nici nu mai contează.Pentru că.. automobile
no talking

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei