Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 282 (5489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Obiective

Flutur: Ţinta PDL pentru următoarele alegeri este recâştigarea primăriilor pe care le are şi a CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat în cursul zilei de ieri că ţinta democrat-liberalilor suceveni la următoare alegeri locale este de a recâştiga toate primăriile pe care le deţine în momentul de faţă, inclusiv cea din Suceava, precum şi preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. Flutur, care a fost reales sâmbătă în funcţia de preşedinte al PDL Suceava, a ţinut să le mulţumească membrilor acestui partid care au participat la alegeri și care i-au acordat votul.

„Este o mare provocare pentru mine. Și spun asta ca unul dintre fondatorii Partidului Democrat Liberal. În decembrie 2007, PD s-a unit cu PLD, unde eram președinte executiv, luând naștere PDL, un partid care a câștigat, patru ani la rând, toate rândurile de alegeri. Rezultate bune ne propunem să obținem și la următoarele alegeri, şi anume să fim în topul național la europarlamentare și la prezidențiale. Ca om responsabil, propun, la nivelul județului Suceava, obiective curajoase pentru PDL și pentru suceveni”, a spus Flutur.

El a amintit că unul dintre obiectivele principale ale PDL este acela de a repune Bucovina și județul Suceava pe harta țării și a Europei şi promovarea proiectelor de infrastructură pentru a asigura legătura rapidă a Sucevei de Bucureşti şi de vecinii judeţului.

„De asemenea, ne propunem dezvoltarea de parteneriate interne şi internaționale pentru crearea de locuri de muncă, valorificarea potențialului judeţului Suceava și creșterea gradului de valorificare a resurselor pe plan local.

Am dovedit că știm să facem aceste lucruri și tot timpul mă bazez pe echipă. În noul Birou de conducere județean avem oameni cu experiență, dar și oameni noi, persoane foarte bine pregătite în toate domeniile. Mă bazez mult pe primarii PDL, pe care-i consider membri în echipa de conducere, pentru că îi voi consulta de fiecare dată”, a ţinut să precizeze Gheorghe Flutur. El a mai adăugat că mizează şi pe un dialog deschis cu locuitorii judeţului, în acest sens urmând să organizeze discuţii şi consultări pentru a putea lua cele mai bune decizii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Ţinta PDL pentru următoarele alegeri este recâştigarea primăriilor pe care le are şi a CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Ţinta PDL pentru următoarele alegeri este recâştigarea primăriilor pe care le are şi a CJ Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 3 dec 2013, 16:40:28
Ce mai abereaza asta acuma,viseaza iarasi oi cu lana de aur scriind BUCOVINA pe dealuri,Ghita Ghita... nu mai esti baron local si nici nu vei mai fi,trezeste-te visezi prea mult.
2.   Succes trimis de
(10 dec 2013, 15:47:14
sigur veti reveni la conducerea CJ , dvs.meritati sa ocupati acel fotoliu , multumim pt.ce ati facut pt.Bucovina si sa le dea dzeu minte sucevenilor la urmatoarele alegeri.Doamne ajuta!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei