Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 75 (5282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu acte în regulă

Noua conducere a PP-DD Suceava, validată la nivel central

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

PP-DD Suceava activează cu acte-n regulă după ce conducerea centrală a partidului a validat noua structură de conducere. Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD a stabilit că formaţiunea va fi condusă cu titlu interimar de către deputatul Cezar Cioată. Funcţia de prim-vicepreşedinte va fi ocupată de senatoarea Vasilica Steliana Miron, în timp ce secretar executiv a fost validat consilierul judeţean Sorin Isopescu. Noua conducere a PP-DD va gestiona activitatea organizaţiei judeţene până la alegerile programate cel mai probabil pentru luna iunie a acestui an.

Preşedintele interimar Cezar Cioată a anunţat şi care sunt obiectivele echipei pe care o conduce în această perioadă de interimat.

„O primă măsură este securizarea organizaţiilor locale existente prin reevaluarea acestora cu directa implicare a conducerii organizaţiei judeţene. O altă prioritate este constituirea de organizaţii locale acolo unde acestea nu există, iar toate acestea să aibă ca efect aducerea partidului la un minim de 15%”, a precizat deputatul Cezar Cioată.

Acesta a anunţat şi transparenţă totală în activitatea Biroului Permanent Judeţean al PP-DD Suceava, pentru a nu mai exista suspiciuni legate de o serie de decizii care se vor lua.

„În scurt timp vom constitui o comisie la nivel judeţean care să evalueze implicarea tuturor celor 112 consilieri locali şi judeţeni în campania electorală din noiembrie-decembrie 2012, iar acolo unde se va constata că rezultatele au fost slabe, iar implicarea inexistentă, vom lua măsurile care se impun. Chiar dacă pare mult prea devreme, trebuie să pregătim momentul în care vom veni la guvernare, iar acest lucru nu se poate realiza decât cu oameni care doresc şi pot munci pentru consolidarea PP-DD”, a mai declarat deputatul Cezar Cioată.

Preşedintele interimar al PP-DD Suceava a precizat că printre priorităţile formaţiunii pe care o conduce se vor număra şi iniţiative legislative care să vină în sprijinul oamenilor de afaceri, dar şi o implicare puternică în atragerea de fonduri europene pentru realizarea unor investiţii absolut necesare în judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua conducere a PP-DD Suceava, validată la nivel central.
 Vizualizări articol: 1279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Noua conducere a PP-DD Suceava, validată la nivel central1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fiasco trimis de
( 1 apr 2013, 18:27:12
Nu sunteti in stare sa va puneti un consilier judetean si voi dati afara consilieri care au alergat in campanie dupa voturi,uitativa in jurul vostru si apoi prin judet,aveam alta impresie despre dl.Cioata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei