Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 oct 2012 - Anul XVII, nr. 235 (5140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

PP-DD îl aruncă în luptă pe Colegiul 9 pe Cezar Cioată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă nu şi-a definitivat încă listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, PP-DD Suceava are o certitudine. Este vorba de Colegiul 9, din zona de munte a judeţului, acolo unde PP-DD se va baza pe Cezar Cioată pentru un post de deputat. Chiar dacă se va lupta cu un actual deputat, Dumitru Pardău, din partea USL, şi un fost vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, Ovidiu Milici, care va candida din partea ARD, Cezar Cioată este convins că are argumentele necesare pentru a-i convinge pe alegători să-i ofere votul. Colegiul 9 pe care candidează reprezentantul PP-DD este format din oraşele Vatra Dornei şi Broşteni, respectiv comunele Breaza, Ciocăneşti, Cârlibaba, Coşna, Crucea, Dorna Arini,  Dorna  Candreni, Iacobeni, Izvoarele Sucevei, Moldoviţa, Moldova Suliţa, Ostra, Panaci, Poiana Stampei, Pojorâta, Stulpicani şi Şaru Dornei.

„Colegiul pe care doresc să îl reprezint se confruntă cu numeroase probleme. Fiind zone de munte izolate, singurele surse de venit le reprezintă creşterea animalelor, cultivarea porumbului şi a cartofului, exploatarea primară a lemnului şi mina. Nici unul dintre aceste domenii, realizate la scară mică, cu posibilităţile reduse ale omului de rând, nu a îmbogăţit pe nimeni. Izolarea localităţilor reprezintă acum o problemă pentru oamenii din aceste zone, la care se adaugă starea precară a drumurilor. Sunt probleme serioase, pe care deputatul care va reprezenta acest colegiu trebuie să le aibă în vedere”, a spus Cezar Cioată.

În vârstă de 36 de ani, Cezar Cioată lucrează din 2001 la Sucursala Crucea a Companiei Naţionale a Uraniului, iar după alegerile locale din 10 iunie 2012 a devenit consilier judeţean pe listele PP-DD. În trecut, el a mai deţinut şi funcţia de consilier local în oraşul Broşteni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PP-DD îl aruncă în luptă pe Colegiul 9 pe Cezar Cioată.
 Vizualizări articol: 1429 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 3 voturi
PP-DD îl aruncă în luptă pe Colegiul 9 pe Cezar Cioată1.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
( 8 oct 2012, 18:04:50
Felicitari Cezar pentru candidatura si mult succes in alegeri! Valea Bistritei se intalneste cu o ocazie unica de a avea un deputat chiar din zona si un om apreciat pentru ceea ce face si pentru ceea ce a facut!!!!
2.   "o simpla parere" trimis de
( 8 oct 2012, 18:59:50
Cred ca nu va face nimic baiatul, asta e doar amator de o functie importanta pe care ar fi bine sa nu o aiba,dupa care i-si va baga mainile in bugetul zonei,de unde spera sa-si poata insusi ceva cascaval........!!!! ATATA TOT.....!!!!!
3.   Un nume nou. trimis de
(10 oct 2012, 11:52:06
In sfirsit un nume nou in lupta electorala. Eu unul i-as da votul daca as fi pe colegiul lui doar ca sa nu mai vad moacele celor care s-au tot perindat prin parlament si nu au facut nimic pentru cetateni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei