Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iun 2012 - Anul XVII, nr. 140 (5045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Aleşii judeţeni şi locali ai PSD, puşi să facă rapoarte de activitate pentru perioada campaniei electorale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Consilierii judeţeni ai PSD vor trebui să prezinte conducerii partidului rapoarte de activitate pentru perioada campaniei electorale. Acelaşi gest sunt nevoiţi să-l facă şi consilierii locali ai PSD din municipiul Suceava. Surse social-democrate au declarat că implicarea în campania electorală va fi unul dintre criteriile care vor cântări în luarea deciziei privind nominalizarea persoanelor care vor fi propuse pentru funcţiile de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean şi viceprimar al municipiului Suceava. Cei din conducerea PSD Suceava vor să ştie exact cum au contribuit aleşii locali şi judeţeni la scorul obţinut de social-democraţi în alegerile din 10 iunie pentru a lua hotărârea corectă. PSD are zece reprezentanţi în Consiliul Judeţean şi şase în Consiliul Local al municipiului Suceava.  Social-democraţii şi liberalii care au candidat la alegerile locale din 10 iunie sub sigla Uniunii Social Liberale îşi vor împărţi frăţeşte cele două posturi de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi cele două fotolii de viceprimar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Din informaţiile pe care le deţinem la ora actuală, patru social-democraţi şi-ar fi exprimat dorinţa de a ocupa funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean care revine PSD, şi anume Alexandru Rădulescu, Gheorghe Iacob, Carmen Agoutin şi Ovidiu Milici. Noul Consiliu Judeţean va fi constituit cel mai probabil vineri, 22 iunie. Cu o zi înainte va fi învestit în funcţie noul preşedinte al Consiliului Judeţean, social-democratul Cătălin Nechifor, în prezenţa liderului naţional al PSD, premierul în exerciţiu, Victor Ponta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aleşii judeţeni şi locali ai PSD, puşi să facă rapoarte de activitate pentru perioada campaniei electorale.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aleşii judeţeni şi locali ai PSD, puşi să facă rapoarte de activitate pentru perioada campaniei electorale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(19 iun 2012, 11:34:40
hai lasati vrajeala, vicepresedinti o sa fie aceia care cotizeaza mai mult la nechifor, ba baieti voi mai credeti in mos craciun?

vice o sa fie cine vrea nechifor... nu mai puneti botul la prostii ca in struto-camila aia numita usl se bate cu pumnul in masa si se impune nu se ia dupa competentele fiecaruia!
1.1  RE: Comentariu trimis de
(19 iun 2012, 12:15:55
durerea ta este ca unii vor cotiza la nechifor sau ca nu mai cotizeaza la flutur ? daca inainte vicepresedintii si viceprimarii erau alesi in functie de cotizatia la "el bandido Flutur" nu inseamna ca acum e la fel !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei