Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2011 - Anul XVI, nr. 283 (4881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Flutur spune că PD-L este pregătit pentru a se relansa în forţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că acest partid este pregătit pentru o relansare în forţă. Flutur a arătat că, după votarea bugetului de stat pentru anul 2012, PD-L va intra în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor. „Eu cred că este un moment de relansare în forţă a PD-L. Atât eu, ca prim-vicepreşedinte al PD-L, cât şi secretarul general al partidului, suntem pregătiţi să luăm filială cu filială pentru stabilirea exactă a candidaţilor şi pentru întărirea coaliţiilor la nivel local şi judeţean, în aşa fel încât în 2012, la finalul anului, PD-L să facă un scor care să-i asigure guvernarea împreună cu UNPR, UDMR şi minorităţi”, a subliniat Flutur.

El a adăugat că, din punctul său de vedere, primarii PD-L care au avut proiecte de dezvoltare a localităţilor pe care le conduc trebuie să iasă mai mult în faţa populaţiei pentru a explica investiţiile făcute în perioada acestei guvernări. „PD-L este partidul care şi-a asumat răspunderea în momente grele. Foarte mulţi dintre noi am reuşit să câştigăm alegerile şi datorită partidului. Şi nu trebuie uitat acest lucru. De aceea am cerut o campanie de recuplare a aleşilor la PD-L”, a precizat Gheorghe Flutur.

Prim-vicepreşedintele PD-L a declarat că alegerile de anul viitor vor fi câştigate de acei politicieni care vor spune „drept populaţiei” ce vor să facă în perioada următoare. Mai mult, Gheorghe Flutur a spus că PD-L a început să crească din nou în sondajele de opinie după ce populaţia României a început să vadă şi să facă o comparaţie cu ce s-a întâmplat în România şi cu ce se întâmplă în momentul de faţă în ţări precum Grecia, Spania, Italia.

Flutur a declarat: „Populaţia vede că măsurile nepopulare pe care am fost nevoiţi să le luăm nu au fost un moft, ci au fost o necesitate. Unii iau aceste măsuri, dar prea târziu. Noi le-am luat la timp cu nişte costuri politice, pe care sunt convins că le vom corecta în perioada următoare. Numai că trebuie acţiune, iniţiativă şi să explicăm populaţiei aceste lucruri”. El a mai precizat că şi miniştrii şi secretarii de stat susţinuţi de PD-L ar trebui să înceapă o ofensivă mai puternică în teritoriu şi să explice populaţiei României care sunt proiectele promovate şi realizate în perioada acestei guvernări. „2012 este anul în care PD-L va încheia foarte multe proiecte în administraţia locală. Iar unul dintre exemple este judeţul Suceava”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur spune că PD-L este pregătit pentru a se relansa în forţă.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 3 voturi
Flutur spune că PD-L este pregătit pentru a se relansa în forţă1.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Proiecte 2012 trimis de
(30 nov 2011, 13:04:53
"primarii PD-L care au avut proiecte de dezvoltare a localităţilor pe care le conduc trebuie să iasă mai mult în faţa populaţiei pentru a explica investiţiile făcute în perioada acestei guvernări"... D-le Flutur va referiti cumva la promovarea targurilor care le organizati in zone preferentiale si care se se transforma in mahala? la promovarea acestor proiecte va referiti? Pe fundalul reducerii salariilor si a pensiilor cu 25%, cresterea nivelului saraciei, inchiderea spitalelor, dvs. veniti cu astfel de proiecte (serbari, targuri) ????? Inafara de "indiferenta fata de nevoile reale ale oamenilor" mai aveti vreo calitate?
2.   Proiect ratat. trimis de
(30 nov 2011, 15:17:52
Aveti perfecta dreptate Dl Flutur ,locuitorii satului Maneuti va asteapta cu bratele deschise intucat singura lor dolianta a-ti rezolvat-o.ASFALTAREA DJ 178F IN LUNGIME DE 2,5Km.
3.   De ce PSDL tace, de ce nu ia atitudine pe forum!? trimis de
(30 nov 2011, 19:00:35
De ce oare PSD tace , de ce nu ia atitudine pe aici pe forum? De ce se multumesc sa ,,latre” in pustiu!?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei