Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mai 2011 - Anul XVI, nr. 108 (4706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Social-democraţii susţin că tabăra de la Bucşoaia a primit „lovitura fatală”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, consideră că transferul taberei din Bucşoaia în proprietatea Primăriei oraşului Frasin reprezintă „lovitura fatală” dată activităţii acestei unităţi destinate turismului şcolar. Milici a declarat că, din punctul său de vedere, primăria din Frasin nu dispune de resursele necesare pentru a investi în modernizarea taberei şi pentru reintroducerea ei în circuitul turismului pentru elevi. El a mai spus că tabăra de la Bucşoaia a ajuns în proprietatea primăriei din Frasin, deşi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, declara în cursul anului trecut că acest transfer nu va avea loc, deoarece „nu vrea să lipească sărăcia la sărăcie”.

„Practic, transferarea taberei către oraşul Frasin reprezintă ultima lovitură, fatală poate, pentru această unitate. Se va spune că noi nu avem soluţii. Era o soluţie prin care această tabără putea să redevină aşa numita Perlă a Bucovinei. Tabăra trebuia să rămână în administrarea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, să fie alocaţi bani pentru modernizarea ei şi să existe personal specializat în gestionarea fondurilor, a patrimoniului şi a marketingului turistic”, a declarat vicepreşedintele PSD Suceava. Ovidiu Milici a mai adăugat că în perioada în care a fost şeful Direcţiei Judeţene pentru Tineret a reuşit să obţină o finanţare de zece miliarde de lei vechi pentru lucrările de modernizare a taberei. El a arătat că banii nu au putut fi cheltuiţi din cauza „unei nesincronizări în ceea ce priveşte actul de decizie din interiorul PD-L”.

Pe de altă parte, Milici a acuzat faptul că suma de 7,38 de miliarde de lei vechi care va fi cheltuită pentru ediţia de anul acesta a evenimentului „Hora Bucovinei” ar fi putut fi folosită pentru a începe lucrările de modernizare a taberei.

„Această paranghelie se va desfăşura şi în acest an pe ruinele taberei Bucşoaia. Dacă se dorea promovarea turismului, a turismului şcolar, această tabără Bucşoaia trebuia să fie funcţională. Însă văd că, în ultimii ani, cea mai mare tabără din ţară este folosită numai pentru două evenimente, Hora Bucovinei şi Balul Gospodarilor”, a mai declarat Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democraţii susţin că tabăra de la Bucşoaia a primit „lovitura fatală”.
 Vizualizări articol: 834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Social-democraţii susţin că tabăra de la Bucşoaia a primit „lovitura fatală”4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu mai latra degeaba trimis de
(11 mai 2011, 14:01:49
ce bani ai adus tu ma la tabere...? cat ai fost director nu ai facut nimic.......lasa lauda si fa ceva concret...nu te lauda cu munca altuia....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei