Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2009 - Anul XIV, nr. 301 (4287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înţelegere

Iordache vrea reconciliere totală la nivelul judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, face un apel la reconciliere totală la nivelul judeţului. Iordache a arătat că e nevoie de reconciliere între forţele politice, dar şi între oameni, întrucât campania electorală pentru alegerile prezidenţiale a fost una dintre cele mai devastatoare campanii de până acum, care a creat animozităţi şi a semănat ură.
Liderul social democrat doreşte ca în judeţul Suceava puterea să respecte opoziţia şi, în plus, opoziţia să fie consultată în legătură cu tot ce se întâmplă la nivel judeţean.
„Consider că noua putere care se va instaura şi la nivelul judeţului ar trebui să respecte opoziţia, pentru că dacă presa este câinele de pază al democraţiei, cu siguranţă opoziţia este stâlpul democraţiei. Nu aş dori ca la începutul anului 2010 să asistăm la tot felul de excese şi aş dori ca în tot ceea ce se întâmplă la nivel judeţean să fie consultată şi actuala opoziţie, pentru că noi, cei de la PSD, suntem animaţi de cele mai frumoase gânduri, gânduri constructive, şi cred că prin expertiza noastră, prin profesionalismul nostru şi prin competenţă putem contribui la binele locuitorilor acestui judeţ”, a spus Iordache.

 

„Victoria lui Traian Băsescu sper să fie un prilej de meditaţie pentru toţi oamenii politici”

Virginel Iordache consideră că victoria lui Traian Băsescu în alegeri ar trebui să fie un prilej de meditaţie pentru toţi oamenii politici din ţară şi speră ca noul mandat al acestuia să nu însemne reluarea vechilor obiceiuri.
„Aş vrea să cred că întâmplările nefericite, gesturile nepotrivite, exprimările triviale ale fostului preşedinte Traian Băsescu să rămână în vechiul mandat, iar noul preşedinte, Traian Băsescu, să redevină un adevărat preşedinte al statului român”, a mai spus Iordache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache vrea reconciliere totală la nivelul judeţului.
 Vizualizări articol: 490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Iordache vrea reconciliere totală la nivelul judeţului3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei