Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2009 - Anul XIV, nr. 134 (4120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Activitate

Luhan îşi deschide cabinete la Suceava şi Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proaspătul câştigător al unui mandat de europarlamentar la alegerile de duminică, suceveanul Petru Luhan, a anunţat că îşi va deschide cabinete în municipiile Suceava şi Iaşi. El a spus că, în funcţie de buget şi de necesităţi, va deschide birouri parlamentare şi în alte localităţi.
În privinţa comisiilor din Parlamentul European în care şi-ar dori să activeze, Luhan a declarat că a avansat două variante, şi anume comisia de transporturi şi turism şi comisia de industrie, cercetare şi energie.
Ca apartenenţă la delegaţiile componente ale Parlamentului European, Petru Luhan şi-a exprimat opţiunea pentru relaţia PE cu ţările noneuro din Nordul şi Vestul Europei, respectiv Elveţia, Norvegia şi Islanda şi o opţiune pentru supleant pe relaţia PE cu Australia.
„Sunt foarte fericit că mă număr printre europarlamentarii PD-L. Mulţumesc în mod explicit domnului preşedinte Flutur pentru încrederea şi sprijinul acordat pe toată perioada acestei campanii. Mulţumesc domnului primar Lungu pentru buna coordonare a campaniei şi pentru faptul că a scos un scor competitiv la nivel naţional. Mulţumesc întregului staff PD-L, care a depus eforturi mari pentru a obţine acest rezultat. Mulţumesc tuturor alegătorilor din judeţ care mi-au acordat încrederea şi cred că le pot reprezenta interesele în cadrul PE, precum şi celor care au avut o altă opţiune politică. Acestora le promit că voi fi alături de ei şi, mai mult de atât, voi încerca să realizez mai mult decât am promis în campania electorală”, a mai spus Luhan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luhan îşi deschide cabinete la Suceava şi Iaşi.
 Vizualizări articol: 777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Luhan îşi deschide cabinete la Suceava şi Iaşi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei