Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 feb 2009 - Anul XIV, nr. 30 (4016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Prodan propune amânarea alegerilor în PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Senatorul PNL de Suceava Tiberiu Prodan a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că alegerile pentru organizaţia municipală Suceava şi pentru stabilirea unui nou preşedinte la „judeţ” ar trebui să se desfăşoare după reorganizarea întregii filiale judeţene.

Afirmaţiile lui Prodan vin după ce, în urmă cu o săptămână, biroul de conducere interimar al PNL Suceava a stabilit că alegerile pentru stabilirea unei noi conduceri a liberalilor din municipiul Suceava ar urma să se desfăşoare în data de 7 martie 2009. De asemenea, membrii Biroului Judeţean de Conducere al PNL Suceava au decis ca alegerile la nivelul organizaţiei judeţene să se desfăşoare în a doua jumătate a lunii mai 2009.

„În condiţiile în care s-a stabilit organizarea unui congres extraordinar al PNL, la care sincer spun că nu mă aşteptam, s-ar putea să se stabilească un calendar pentru fiecare judeţ în parte.

În judeţul Suceava, statutar nu ar putea să aibă loc alegeri pentru conducerea judeţeană, pentru că trebuie ai minim două treimi din organizaţiile locale legal constituite. Întâi trebuie să avem alegeri la nivel local şi apoi să organizăm conferinţa judeţeană”, a declarat Tiberiu Prodan. În opinia acestuia, alegerile la Organizaţia Municipală Suceava a PNL ar trebui să fie amânate, până la finalizarea alegerilor în toate celelalte filiale liberale din judeţ.

 

„Porţi deschise” la PNL Suceava

Tiberiu Prodan a mai spus că principala preocupare a liberalilor suceveni ar trebui să fie atragerea de noi membri, dar care să aibă şi posibilitatea de a candida pentru funcţiile de conducere de la nivelul filialelor locale.

„Avem nevoie de oameni noi în partid, de oameni care să aibă şansa să se înscrie şi să poată să candideze pentru funcţiile de conducere. Asta în condiţiile în care din PNL Suceava au plecat 64 de organizaţii, motiv pentru care trebuie să reconstruim din nou toata filiala judeţeană. Plus că avem şi organizaţii care la alegerile parlamentare au fost numai pe hârtie alături de noi, iar în realitate au făcut campanie pentru PD-L. Sunt şi lucruri dureroase care se întâmplă în partid”, a spus senatorul liberal.

El a apreciat că pentru a putea reorganiza filialele rămase fără conducere, şi în acelaşi timp pentru a da posibilitatea noilor membri PNL să candideze pentru funcţii de conducere în partid, ar trebui să treacă aproximativ 11 luni. În aceste condiţii, Prodan a precizat că alegerile pentru o nou conducere la PNL Suceava ar trebui organizate la începutul anului viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan propune amânarea alegerilor în PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Prodan propune amânarea alegerilor în PNL Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei