Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2008 - Anul XIII, nr. 190 (3871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parlament

Eugen Uricec a fost „uns” deputat de Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul lider al democraţilor suceveni şi actual vicepreşedinte al PD-L Suceava, Eugen Uricec, a fost validat în funcţia de deputat, de plenul Camerei Deputaţilor. Uricec l-a înlocuit, în camera inferioară a Parlamentului, pe fostul deputat Aurel Olărean, care a renunţat la această funcţie după ce a fost ales primar al municipiului Rădăuţi. Eugen Uricec a candidat la alegerile generale din anul 2004 pe listele Alianţei D.A., din partea Partidului Democrat.

Prima şedinţă de plen a lui Eugen Uricec a însemnat şi primul vot important pentru acesta, în condiţiile în care deputatul sucevean a avut drept de vot în cazul solicitării DNA de începere a urmăririi penale în cazurile Adrian Năstase şi Miron Mitrea.

„Votul pe care l-am dat a fost cel corect, pentru începerea urmăririi penale în cazul celor doi deputaţi. Dar din câte s-a putut vedea din rezultatul votului, nu toţi parlamentarii de la partidele reprezentante în Camera Deputaţilor au considerat că începerea urmăririi penale e un lucru corect”, a declarat Eugen Uricec după prima sa şedinţă în calitate de deputat.

 

Cabinet parlamentar în comuna Todireşti

Eugen Uricec a precizat că deşi acest mandat de deputat este unul scurt, până la sfârşitul acestui an, se va implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă localităţile din colegiul în care va candida la viitoarele alegeri parlamentare, Cajvana – Todireşti.

De altfel, deputatul PD-L de Suceava a precizat că în cel mai scurt timp îşi va deschide un cabinet parlamentar în comuna Todireşti şi va acorda audienţe în fiecare localitate din colegiul său electoral.

Uricec a arătat că se va implica în mod deosebit în rezolvarea problemelor apărute în urma inundaţiilor din localităţile Cacica, Pîrteştii de Jos, Todireşti şi Comăneşti. „Asta nu înseamnă că atenţia mea va fi concentrată doar pe aceste patru comune. Voi vedea care sunt problemele în toate localităţile şi cum pot să le rezolv în calitate de deputat. Voi prelua proiectele de dezvoltare iniţiate de Consiliile Locale din colegiul meu, astfel încât să le pot promova mai departe pentru a putea fi puse în practică”, a mai spus deputatul democrat liberal.

Eugen Uricec este cel de-al doilea parlamentar PD-L Suceava validat după alegerile locale din acest an, după ce doctorul Ioan Miheţiu l-a înlocuit în Senat pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eugen Uricec a fost „uns” deputat de Suceava.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Eugen Uricec a fost „uns” deputat de Suceava1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lupii trimis de
(14 aug 2008, 11:18:24
astia se ung deputati ca untul pe paine!!!!!!!!!!!!!!!!
2.   Bravos natiune trimis de
(14 aug 2008, 11:47:59
Cine se aseamana se aduna! Unde esti tu Tepes ?
3.   FELICITARI !!! trimis de
(14 aug 2008, 12:46:06
FELICITARI DOMNULE DEPUTAT URICEC CENTREX FUNCTIA OBTINUTA PE MERIT DEOARECE SUNTETI UNUL DIN PUTINII OAMENI DIN PDL CARE A FACUT CEVA PENTRU JUDETUL SUCEAVA!!! NOI CEI DIN TODIRESTI VA VOM VOTA PENTRU CA MERITATI.
3.1  RE: FELICITARI !!! trimis de
(14 aug 2008, 12:51:25
vai de capu tai ma! Uricec a facut ceva? Ce? Sunt foarte curios! In afara ca a pus pe butuci fostul trust de constructii si a lasat oameni pe drumuri, pe langa ca e un bandit de prima mana... ? Comentariul tau e cea mai buna gluma auzita azi ... eu zic sa-l luati la Todiresti - scapa Suceava de un hot.

4.   Dar pensie de parlamentar va primi? trimis de
(14 aug 2008, 13:22:45
marea pleava a tari a votat o lege prin care pentru stresul de parlamentar(petreceri,delegati prin tara si strainatate aventuri galante si citirea la un sprit a legilor )sa primeasca o pensie de citeva sute de euro pe mandat.Nea Vacaroiu are deja spre 3000 asa ca muciti ca sa avem de unde ne plati"ilustri" parlamentari.

Propunere-sa se traga la sorti cine merge in parlament ca mai rau de atit nu se poate
5.   Ce naivi! trimis de
(14 aug 2008, 14:17:33
Sa mearga mai bine la Cajvana lui Mirza sa-si deschida cabinet parlamentar,ca tot sunt atat de buni prieteni.HA,HA HA!!!!!!!!!!!
6.   Surprize surprize trimis de
(14 aug 2008, 14:28:47
Bravo PUPU!!! Ti se pregateste debarcarea totala, si tie si lui Costica!!! La mai mare!!
7.   !!! trimis de
(14 aug 2008, 19:35:24
CE A FACUT URICEC PTR. SUCEAVA???????????????????????
8.   Uricec nu are zange'n zarale trimis de
(15 aug 2008, 14:06:03
Coane Gica, cum am mai sugerat, Uricec nu are greutate de inalt functionar administrativ. Magazioner sau arhivar pe undeva, ar merge, dar nu parlamentar. Trebuie reamintit aici ca Uricec este extensia PSD/PCR, deci?!

Traiasca berea rece si femeia calda!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei