Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2008 - Anul XIII, nr. 190 (3871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Începe campania

Doctorul Irimie, pregătit să hăituiască „pisica PSD” în Colegiul Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doctorul Cristian Irimie, candidat al PD-L pentru Camera Deputaţilor în Colegiul Siret, s-a declarat pregătit să se arunce în lupta electorală cu contracandidatul său de la PSD, cel mai probabil actualul deputat Eugen Bejinariu.

Irimie a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că în opinia sa are şanse egale cu candidaţii PSD şi PNL şi că nu împărtăşeşte deloc punctul de vedere exprimat de unii lideri social-democraţi, care au spus că „la Siret şi o pisică ar câştiga dacă ar candida din partea PSD”.

Cristian Irimie a arătat că a acceptat să candideze în Colegiul Siret, care are o populaţie majoritar rurală, deşi alegerile locale au colorat această zonă în roşu PSD şi există şi un număr mai mic de votanţi, comparativ cu alte colegii pentru Camera Deputaţilor.

 

Irimie anunţă o „luptă crâncenă” pe Siret

„Este foarte greu să spui că în această bătălie sunt favoriţi şi cei care pleacă drept favoriţi pot să aibă surprize. Prin prisma alegerilor locale, PSD este câştigător, cu pisica pe care o vor trimite să candideze la Siret, PD-L se plasează pe locul 2, iar PNL pe 3, cu toate că are primar în oraşul Siret. Eu merg să particip la un concurs la care toţi concurenţii pleacă de la aceeaşi linie de start şi în care important este cine trece primul linia de sosire”, a afirmat doctorul Irimie.

În opinia sa, în Colegiul în care candidează „lupta va fi crâncenă” şi va începe să strângă „muniţia” de care are nevoie, de săptămâna viitoare, cu o analiză de management a zonei.

Candidatul PD-L s-a declarat pregătit să hăituiască „pisica PSD, în fiecare zi, oră de oră pentru că îmi voi lua concediu toată campania”. Irimie a mai promis că nu va coborî nivelul disputei politice în zona suburbană şi a anunţat că nici în perioada de pre-campanie, nici în campania electorală nu se va lăsa antrenat „în polemici neprincipiale”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doctorul Irimie, pregătit să hăituiască „pisica PSD” în Colegiul Siret.
 Vizualizări articol: 1326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Doctorul Irimie, pregătit să hăituiască „pisica PSD” în Colegiul Siret3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nerusinare trimis de
(14 aug 2008, 11:25:32
pai irimie nu vine de la psd? nu a facut fratie cu ei anii din urma? din membru marcant psd a devenit peste noapte liberal democrat? mare canalie!ne crede chiar asa de prosti?
1.1  RE: Nerusinare trimis de
(14 aug 2008, 16:26:42
Si iute asa din medic ai ajuns haitas. Buna meserie.
2.   Eu zic sa te abtii... trimis de
(14 aug 2008, 12:40:26
Pe cine haituiesti tu, bah baiete?...Vezi sa nu te haituiasca altii pe tine...Ai grija sa nu faci "buba"...
2.1  RE: Eu zic sa te abtii... trimis de
(14 aug 2008, 18:51:24
Esti tare fata! Iar ai reusit sa bagi o stire ,,forte,, la FRAIERI. Termina cu prostiile astea. Verifica textul inainte de a-l publica. Ai reusit sa bagi in text, 12 greseli ortografice si gramaticale. Sa vad daca le descoperi !
3.   Alegatorul trimis de
(14 aug 2008, 13:37:16
Crezi ca nu te cunoaste lumea cum fugi dupa os ?Ne simtire crunta, fugiti dintr-un partyid in altul ca dracul dupa suflete.
4.   IRY trimis de
(14 aug 2008, 14:23:52
Cei are au comentat mai inainte sunt toti frustratii PSD-istii lui Mirza. Sunteti penibili dragilor,adunati toti la un loc nu faceti cat dr.Irimie.Irimie este un nume in acest judet numai complexatii au ceva de comentat.Irimie a salvat mii de vieti si a adus pe lume mii de bebelusi,voi cei care comentati cine sunteti??? No name??? Viteza.........incompetentilor!!!! Iry poate fi deputat in oricare Colegiu din acest judet.Bucovinenii nu pot sa-l voteze pe Bejenariu promovat de Bombonel aici in judetul nostru,un Bejenariu pe care nici drakul nu-l stie caci nu a facut nimic. Vise placute dragilor!!!HAAAAAAAAAAAAAAAAAA
4.1  RE: IRY trimis de
(14 aug 2008, 17:24:37
va ajunge IRY a lui KAKA deputat la anul cand va inflori bostanul si va creste si golanul de el
5.   Punct trimis de
(14 aug 2008, 15:11:45
draga KIKY cine esti tu? ca doar nu cred ca pe cartea de identitate figurezi cu acest frumos nume "KIKY". pentru stiinta ta nu sunt un complexat.. nu am votat cu psd-ul nici nu o sa votez, insa doctorul irimie nu o sa ajunga parlamentar PUNCT
6.   IRY CU A LUI MONI PD-L-UL trimis de
(14 aug 2008, 17:29:15
VAI DRAGA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei