Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2008 - Anul XIII, nr. 54 (3735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinii

Sandu-Capră găseşte asemănări între Băsescu şi Putin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Mihai Sandu-Capră consideră că între preşedintele României, Traian Băsescu, şi fostul lider din Rusia, Vladimir Putin, există numeroase asemănări de caracter şi de strategie.

Liberalul sucevean susţine că deşi Traian Băsescu a determinat apariţia unor tensiuni diplomatice între România şi Rusia, acesta are numeroase puncte comune cu Vladimir Putin.

Mihai Sandu-Capră a făcut referire în special la planul acestuia de a-l susţine pe Dmitri Medvedev pentru a câştiga preşedinţia Rusiei, considerând că şi Traian Băsescu are un plan pentru preluarea totală a puterii în România.

Parlamentarul liberal susţine că planul lui Traian Băsescu a început în anul 2004, când a preluat candidatura pentru funcţia de preşedinte al României de la fostul lider PNL, Theodor Stolojan.

„Băsescu trebuia în 2004 să fie premierul României, şi a făcut, pe nepusă masă, schimb de roluri cu domnul Stolojan, devenit omul său de încredere. Aşa cum a procedat şi Putin acum cu Medvedev. Şi surpriza nu s-a lăsat aşteptată, pentru că Băsescu a ajuns preşedintele României, Stolojan la tratament, apoi vindecat miraculos şi pus consilier prezidenţial”, a declarat Mihai Sandu-Capră.

 

„Planul lui Traian Băsescu a fost dezbinarea PNL”

Mihai Sandu-Capră a adăugat că planul lui Traian Băsescu a continuat cu încercarea acestuia de a dezbina PNL, prin folosirea lui Theodor Stolojan. În opinia deputatului PNL, Traian Băsescu l-a ţinut departe de Guvern pe Theodor Stolojan doar pentru a-l „antrena” în vederea distrugerii PNL.

„A crezut că va putea înghite tot PNL-ul prin această mişcare plănuită îndelung, şi anume înfiinţarea PLD. Nu i-a reuşit şi a trecut la următoarea etapă, fuziunea impusă PD-PLD. De aici a rezultat tot un atac la PNL, şi anume PD-L. Adică un partid care se vrea mai liberal decât liberalii, cu domnul Stolojan în frunte, adică în coasta lui Emil Boc”, susţine Sandu-Capră.

El a mai spus că toate aceste “mişcări” ale lui Traian Băsescu au fost făcute doar pentru că premierul Călin Popescu Tăriceanu a refuzat să execute ordinele acestuia, iar PNL a devenit un partid incomod pentru şeful statului.

Mai mult, parlamentarul liberal susţine că planul lui Traian Băsescu ar urmări numirea lui Theodor Stolojan în funcţia de premier al României, deoarece “acesta a demonstrat că îndeplineşte sarcinile trasate de preşedinte fără greşeală şi chiar mai bine decât foştii camarazi democraţi”.

„Şi poate în viitor, Traian Băsescu se vede premier şi Theodor Stolojan preşedinte de ţară, pentru că le-a demonstrat Vladimir Putin că se poate. Noroc însă că în România n-au murit toate partidele, aşa ca în Rusia, deşi principiul <dezbină şi cucereşte> a fost aplicat peste tot de către Traian Băsescu”, a încheiat parlamentarul PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandu-Capră găseşte asemănări între Băsescu şi Putin.
 Vizualizări articol: 847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sandu-Capră găseşte asemănări între Băsescu şi Putin5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care-i diferenta trimis de
( 5 mar 2008, 17:33:23
nastase indeplinea sarcinile trasate de iliescu, si mai apoi de grupurile de interese din psd; tariceanu indeplineste sarcinile trasate de patriciu; deci, care-i diferenta?
2.   :) trimis de
( 5 mar 2008, 18:37:24
si probabil tot patriciu vrea si alianta psd - pnl ... asa ... asa executati
3.   CINE ESTE CAPRA trimis de
( 5 mar 2008, 19:05:58
CINE ESTE CAPRA ASTA NU L'AM VAZUT PINA ACUM IN PRESA SI NICI ALT UNDEVA CHIAR .CINE ESTE?
4.   Pamantul fagaduintei. trimis de
( 5 mar 2008, 19:06:52
Frumos este sa fii politician. Nu pentru salariul de 1500-2000 de euro pe luna, salariu pe care de altfel il au si multi ofiteri cu functii de conducere din Armata, Jandarmi, Politie, etc..ci pentru spaga, traficul de influienta si alte avantaje care fac ulterior ca firmele pe care le ai sa prospere aducand venituri insutite, numarul vilelor sa creasca vazand cu ochii, al amantelor rafinate de asemenea, X 5, X 6, Chayenne,etc..vacante de neuitat prin locuri exotice, si nu in ultimul rand copiii sa se arda in figuri prin tara si sa urmeze neaparat facultati in occident sau in America pentru ca trebuie sa fie si destepti, nu ?. Nu e frumos sa fii politician ?
5.   MP3 trimis de
( 5 mar 2008, 20:19:43
si cum o duce Rusia si cum o duce Romania? vrem arme !!! @ !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de gogonele 6 porţii - 60 minute 600g roşii verzi (necoapte) 3 morcovi 2 cepe 50ml ulei 400g cartofi 1 l borş 1 leg. leuştean ± sare, piper Tăiaţi gogonelele în bucăţele şi căliţi-le împreună cu ceapa tocată mărunt în ulei.... Citeşte