Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iul 2011 - Anul XVI, nr. 154 (4752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liam Gallagher a renunţat la alcool: Iau o pauză. Timp de 20 de ani am băut şi am făcut tot felul de prostii

Liam Gallagher, liderul trupei Beady Eye, a declarat că a renunţat la alcool, după 20 de ani, şi a dat detalii despre motivele care l-au făcut să nu participe la nunta fratelui său, Noel Gallagher.

Potrivit nme.com, cântăreţul a spus că nu a consumat alcool de şase luni, într-o perioadă foarte aglomerată pentru trupa sa. "Când voi bea, va fi, probabil, de Crăciun. Nu am mai băut de la Revelion (2010, n.r.)", a spus artistul, după care a adăugat: "Iau o pauză. Timp de 20 de ani am băut şi am făcut tot felul de prostii. O tâmpenie".

"(Trupa, n.r.) Muse mă sperie, iar Mumford & Sons arată ca nişte amish", spune Liam Gallagher. Acesta a mai spus că, în toată perioada de glorie a trupei Oasis, în anii '90, a fost tot timpul beat.

De asemenea, acesta a povestit de ce nu a fost la nunta fratelui său, Noel Gallagher, cu Sara McDonald, care a avut loc în urmă cu două săptămâni. "Oricum nu aş fi mers, eram ocupat", a spus el. "Dacă m-aş fi dus, m-aş fi îmbătat şi ar fi fost ca în serialul «Dinasty»", a spus el.

Anterior, Liam Gallagher a declarat că nu a fost invitat la nunta fratelui său Noel.

La petrecerea burlacilor, Noel a recunoscut că ar vrea ca Liam să fie prezent la nunta sa. "Este fratele meu. Este un nebun, dar este fratele meu, aşa că ar trebui să fie acolo. Aş vrea să fie acolo (la nuntă, n.r.). În momente ca acestea, familia este familie şi cred că ar face o mulţime de oameni fericiţi. Dar el va fi mereu un idiot", a declarat Noel atunci.

Fraţii Liam şi Noel Gallagher s-au certat în vara anului 2009, iar Noel a părăsit Oasis cu puţin timp înainte de un concert pe care grupul ar fi trebuit să îl susţină la Paris, declarând că nu mai poate colabora cu fratele său.

Ulterior, Liam Gallagher a anunţat numele noului său grup, Beady Eye, din care fac parte Gem Archer, Andy Bell şi Chris Sharrock, foştii săi colegi din Oasis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liam Gallagher a renunţat la alcool: Iau o pauză. Timp de 20 de ani am băut şi am făcut tot felul de prostii.
 Vizualizări articol: 393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liam Gallagher a renunţat la alcool: Iau o pauză. Timp de 20 de ani am băut şi am făcut tot felul de prostii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei