Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mai 2011 - Anul XVI, nr. 122 (4720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Heidi Klum şi-a lansat propriul site de lifestyle în parteneriat cu AOL

AOL a semnat un parteneriat cu modelul Heidi Klum, pentru a crea noi conţinuturi media de lifestyle, această iniţiativă făcând parte din strategia lui Tim Armstrong, CEO al companiei, de a atrage mai multe femei pe site-urile din portofoliul său, informează businesswire.com.

Heidi Klum şi AOL Huffington Post Media Group au anunţat lansarea site-ului de lifestyle HeidiKlum.aol, care va oferi informaţii de interes pentru femei. Klum şi partenerii ei de la compania Full Picture Entertainment, producătoarea formatului "Project Runway", nominalizat de şase ori la premiile Emmy, vor administra noul site, care va publica informaţii despre modă, frumuseţe, nutriţie, relaţii şi divertisment.

Pe site, Klum va avea şi un serial video dedicat modei şi înfrumuseţării, intitulat "Style Files".

"Sunt foarte bucuroasă că voi lansa (site-ul, n.r.) Heidi Klum pe AOL astăzi (marţi, n.r.). Este cu adevărat un site unic, cu opinii de la experţi. Am lucrat în acest domeniu toată viaţa mea. Sper ca oamenii să se simtă inspiraţi de sfaturile pe care experţii le vor împărtăşi. Pe mine m-au ajutat în toate aspectele vieţii mele, de la decorarea casei la nutriţie, înfrumuseţare şi modă. Vom încerca în fiecare zi să le oferim vizitatorilor noştri informaţii noi", a declarat Klum.

"Suntem încântaţi să fim partenerii lui Heidi şi ai echipei sale. Heidi este un exemplu minunat de femeie modernă, care menţine un echilibru între îndatoririle de mamă şi preocuparea de a-şi îngriji trupul, mintea şi sufletul. Are un adevărat talent în a împărtăşi ceea ce a învăţat şi face asta cu umor şi bucurie. În plus, Heidi şi Full Picture ştiu să livreze conţinuturi video de calitate, ceea ce va transforma HeidiKlum.aol.com într-o destinaţie multimedia de lifestyle care poate informa şi inspira femeile", spun reprezentanţii AOL.

AOL a înregistrat, în primul trimestru al anului, un profit de 4,7 milioane de dolari, în scădere cu 86% comparativ cu perioada similară a anului trecut, când înregistra un profit de 34,7 milioane de dolari.

La începutul lunii februarie, compania AOL a cumpărat The Huffington Post pentru 315 milioane de dolari.

AOL este o companie americană furnizoare de servicii globale de internet, care s-a desprins din grupul Time Warner la sfârşitul anului 2009.

Heidi Klum, căsătorită cu cântăreţul britanic Seal din 2005, a născut, la începutul lunii octombrie 2009, cel de-al patrulea copil al său, o fetiţă care a primit numele de Lou Samuel. Heidi Klum şi Seal mai au doi copii, Henry şi Johan, şi o cresc împreună pe Leni, fetiţa pe care top modelul o are dintr-o relaţie anterioară, cu Flavio Briatore.

Klum a devenit celebră în anii '90, pentru prezentările de lenjerie intimă şi costume de baie aparţinând companiei Victoria's Secret. Heidi Klum a fost nominalizată şi la premiile Emmy, în calitate de moderatoare a emisiunii "Project Runway". De asemenea, ea s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai bogate top modele realizat de revista Forbes, după ce a câştigat 20 milioane de dolari în ultimul an financiar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Heidi Klum şi-a lansat propriul site de lifestyle în parteneriat cu AOL.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heidi Klum şi-a lansat propriul site de lifestyle în parteneriat cu AOL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei