Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 apr 2010 - Anul XV, nr. 78 (4369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlie Sheen părăseşte echipa serialului "Doi bărbaţi şi jumătate"

Actorul american Charlie Sheen părăseşte echipa serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", după ce producătorii - postul de televiziune CBS - au refuzat să-i plătească un salariu de 2 milioane de dolari pe episod, informează accesshollywood.com.

O sursă apropiată actorului a declarat pentru revista People că acesta a luat decizia de a nu mai juca în serialul TV de succes "Doi bărbaţi şi jumătate".

Sheen, care în prezent este cel mai bine plătit actor de televiziune, a cerut un salariu de 2 milioane de dolari pe episod pentru sezonul al optulea al serialului TV.

El era plătit cu 987.000 de dolari pe episod, i s-a oferit salariul de 1,2 milioane de dolari, dar a refuzat.

Serialul, aflat în prezent la sezonul al şaptelea, are, în medie, 15,2 milioane de telespectatori, fiind cel mai popular sitcom al postului CBS.

Un purtător de cuvânt al actorului a confirmat pentru People că acesta va juca doar până la finalul sezonului al şaptelea.

Actorul s-a întors pe platourile de filmare la începutul lunii martie, după ce a petrecut o perioadă într-o clinică de dezintoxicare.

La mijlocul lunii martie, Sheen a pledat nevinovat în faţa unui tribunal din oraşul american Aspen, la acuzaţia de agresiune comisă asupra soţiei sale, Brooke Mueller, cu care a avut o altercaţie, în decembrie 2009, în reşedinţa de vacanţă a cuplului. El va fi judecat în cadrul unui proces care va începe pe 21 iulie.

Potrivit raportului poliţiei, actorul american i-a pus soţiei sale un cuţit la gât şi a ameninţat-o că o va ucide, după ce aceasta i-a spus că vrea să divorţeze, în timpul unei altercaţii ce a avut loc în ziua de Crăciun anul trecut, în reşedinţa de vacanţă din Colorado a cuplului. Cei doi soţi s-au împăcat după acel incident, iar Brooke Mueller a solicitat abandonarea cercetărilor. Însă pe 8 februarie, justiţia americană a decis să îl acuze oficial de agresiune pe actorul american, al cărui nume real este Carlos Estevez.

În cazul în care va fi condamnat, Charlie Sheen riscă o pedeapsă între un an şi trei ani de închisoare, putând să fie eliberat condiţionat după doi ani, pentru bună purtare.

Totodată, în februarie, justiţia americană i-a impus actorului să urmeze un curs special pentru a învăţa să îşi controleze mai bine accesele de furie şi a desemnat un medic specialist care îl va controla periodic, pentru a monitoriza concentraţia de alcool din sângele actorului şi medicamentele pe care acesta le ia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Sheen părăseşte echipa serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Charlie Sheen părăseşte echipa serialului "Doi bărbaţi şi jumătate"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei