Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 ian 2010 - Anul XV, nr. 9 (4300)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Harrison Ford despre "Indiana Jones 5": Mi-ar plăcea să fac acest rol

Harrison Ford a jucat personajul Indiana Jones în patru filme ale acestei francize de succes, actorul american în vârstă de 67 de ani declarând recent că şi-ar dori să interpreteze acest rol şi a cincea oară, informează accesshollywood.com.
"George (Lucas - n.r.) se gândeşte în prezent la o structură care să facă posibilă această idee", a declarat Harrison Ford, vineri, cu ocazia premierei filmului "Extraordinary Measures" în Los Angeles. "Dacă va veni cu o idee interesantă, atunci George, Steven (Spielberg - n.r.) şi cu mine vom fi fericiţi să o punem în practică", a adăugat acesta.
Harrison Ford a declarat că ar fi mai mult decât fericit să se îmbarce la bordul unei noi aventuri cinematografice, intrând în pielea personajului Indiana Jones: "Mi-ar plăcea să fac acest rol. Mi-ar plăcea să văd felul în care va evolua relaţia cu fiul său (interpretat de Shia LaBeouf) şi cu noua lui soţie (interpretată de Karen Allen). Cred că ar fi foarte interesant şi foarte amuzant".
Primele patru filme ale francizei "Indiana Jones" au avut încasări de 1,98 miliarde de dolari la nivel mondial.
Înainte ca acest proiect să prindă viaţă, spectatorii vor putea să îl vadă pe Harrison Ford jucând alături de Brendan Frasier în drama "Extraordinary Measures".
Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" şi "Războiul Stelelor", Ford declară că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - şi "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford, în vârstă de 67 de ani, a mai jucat în filme precum "Sabrina", în regia celebrului Sydney Pollack, "Crossing Over", în regia lui Wayne Kramer, şi "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal", de Steven Spielberg.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Harrison Ford despre "Indiana Jones 5": Mi-ar plăcea să fac acest rol.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harrison Ford despre "Indiana Jones 5": Mi-ar plăcea să fac acest rol0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei