Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2009 - Anul XIV, nr. 196 (4182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Billy Bob Thornton, într-un film inspirat din lumea boxului profesionist

Actorul Billy Bob Thornton va juca în filmul "Pound for Pound", o dramă inspirată dintr-un roman scris de F.X. Toole, acelaşi autor care a scris şi cartea intitulată "Rope Burns", care a stat la baza peliculei "O fată de milioane", informează Reuters.
Ron Shelton asigură scenariul şi regia acestui proiect independent.
Acţiunea filmului prezintă modul neaşteptat în care viaţa unui fost pugilist profesionist, văduv, suferind de depresie după ce nepotul său a fost ucis într-un accident de maşină, se intersectează cu cea a unui tânăr luptător originar din America Latină, care încearcă să scape de moştenirea culturală dificilă a zonei din care provine.
F.X. Toole este pseudonimul regretatului antrenor de box Jerry Boyd. La doi ani după decesul acestuia, poveştile din romanul său intitulat "Rope Burns" au stat la baza peliculei "O fată de milioane", regizată de Clint Eastwood. Acest film, lansat în 2004, a obţinut încasări mondiale de 207 milioane de dolari şi a primit patru premii Oscar.
Romanul "Pound for Pound" a fost publicat în 2006.
Printre proiectele viitoare ale lui Billy Bob Thornton se află şi o dramă a cărei acţiune se desfăşoară în lumea baseball-ului american, intitulată "Three Nights in August". Thornton a devenit cunoscut publicului larg mai degrabă prin rolurile negative pe care le-a jucat. Astfel, el a interpretat personaje precum Karl Childers, un criminal cu probleme mintale, în "Tăişul" (1996), Ed Crane, un frizer laconic şi plictisit care dispune de o sumă de bani provenită din şantaj, în pelicula "Confesiunea unui anonim", dar şi rolul negativ din filmul "Turnul de control", în care a jucat alături de fosta sa soţie, Angelina Jolie. Thornton a câştigat, în 1997, un premiu Oscar pentru scenariul thrillerului "Tăişul".
Ron Shelton va regiza "Q School", o comedie despre lumea golfului, în care va juca Tim Allen şi Dennis Quaid. Filmul "Pound for Pound" îl va readuce pe acest regizor, cunoscut pentru peliculele sale inspirate din lumea sportului, precum "Bull Durham" şi "Albii nu pot să sară/ White Men Can\'t Jump", din nou în lumea boxului, după filmul "O bătaie pe cinste/ Play It to the Bone", pe care l-a regizat pe baza unui scenariu propriu şi în care au jucat Antonio Banderas şi Woody Harrelson.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Billy Bob Thornton, într-un film inspirat din lumea boxului profesionist.
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Billy Bob Thornton, într-un film inspirat din lumea boxului profesionist0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei