Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 aug 2008 - Anul XIII, nr. 186 (3867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paul Newman mai are câteva săptămâni de trăit

Paul Newman a încheiat chimioterapia prescrisă împotriva cancerului pulmonar de care suferă şi a spus familiei că vrea să moară acasă, în Connecticut, după ce medicii i-au spus că mai are de trăit doar câteva săptămâni, potrivit presei americane, citată de dailymail.co.uk.

Săptămâna trecută, starul, câştigător al unui premiu Oscar, a fost surprins de fotografi pe când ieşea dintr-un spital de oncologie din New York, într-un scaun cu rotile, arătând slăbit şi palid.

Presa americană indică faptul că Newman, în vârstă de 83 de ani, mai are doar câteva săptămâni de trăit şi a dorit să se întoarcă acasă la soţia sa, Joanne Woodward.

"Paul nu a vrut să moară la spital", a indicat o sursă. "Joanne şi fiicele sale sunt alături de el", a mai spus sursa, descrisă în presă ca fiind "un prieten apropiat al familiei".

Sursa a mai adăugat că actorul şi-a petrecut ultimele săptămâni cu punerea în ordine a afacerilor sale.

Newman şi Woodward s-au căsătorit pe 29 ianuarie 1958, ei având trei fiice. Newman mai are două fete din prima sa căsătorie, cu Jackie Witte.

Actorul a refuzat să comenteze starea sănătăţii sale, cu excepţia faptului că "s-ar simţi binişor".

Speculaţiile despre starea sa de sănătate au apărut în ianuarie. În martie, Newman a negat informaţia potrivit căreia suferă de cancer, după ce a fost nevoit să lipsească de la o gală caritabilă importantă. În aceeaşi lună, el şi-a anulat o apariţie la talk show-ul lui David Letterman.

Purtătorul său de cuvânt a minimalizat importanţa internării lui Newman în spital, în ianuarie, spunând că actorul face tratamente împotriva unei ciuperci a piciorului şi a căderii părului.

Un pacient care se tratează la acelaşi centru oncologic a declarat în martie, pentru publicaţia New York Post, că l-a văzut regulat pe actor în clinică.

Newman a renunţat la actorie anul trecut, dând vina pe faptul că i-a slăbit memoria.

Născut pe 26 ianuarie 1925, Paul Newman este un reputat actor şi producător american, el fiind nominalizat de zece ori la premiile Oscar. Actorul, care a jucat în peste 70 de filme, a câştigat un Oscar în 1987 pentru "Culoarea banilor", dar şi premiul pentru cel mai bun actor la Cannes, în 1985, pentru "Lunga vară fierbinte".

Newman a apărut pe ecrane ultima dată în 2002, alături de Tom Hanks, în filmul "Drumul spre pierzanie". Ulterior, şi-a împrumutat vocea pentru lungmetrajul animat "Maşini", care a avut premiera în 2006.

Starul din "Butch Cassidy şi Sundance Kid" este, de asemenea, cunoscut pentru produsele sale alimentare, folosite pentru colectarea de fonduri în scopuri caritabile. Newman este proprietarul unui restaurant unde se servesc produse organice, pe care l-a deschis în Connecticut.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paul Newman mai are câteva săptămâni de trăit.
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paul Newman mai are câteva săptămâni de trăit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei